Connect with us

HANDBAL

Weekend plin pentru micuţele handbaliste de la HC Valeria Motogna. FOTO

Fetele pregătite de Valeria Motogna şi Ana Şomoi au fost prezente la două turnee de verificare în judeţele Bihor, respectiv Cluj


Micuţele handbaliste de la HC Valeria Motogna au avut parte de un sfârşit de săptămână plină… plină de handbal. Junioarele 4, dar şi micuţele de la minihandbal şi babyhandbal au fost prezente la două turnee în comuna Sălard (jud. Bihor) şi Turda (jud. Cluj).

În judeţul Bihor, alături de handbaliste au făcut deplasarea antrenoarea Valeria Motogna, alături de partenerul său, Gabriel Puşcaş.

A fost un triunghiular cu trei echipe. Alături de HC Valeria Motogna, la competiţie au mai fost prezente ACS Alpha Oradea şi HC Beldiman Arad. La Turda, micuţele handbaliste au fost însoţite de Ana şi Gabriel Şomoi. La Festivalul Naţional “Ioan Deteşan”, organizat de AHC Potaissa Turda au fost prezenţi peste 400 de copii. 

“Fetele au avut parte de două zile memorabile, Ana fiind alături de ele, oferindu-le siguranţă, încredere şi sprijin. Copiii au avut de câştigat de pe urma acestui eveniment handbalistic, întorcându-se acasă cu mai multă experienţă de joc”, spune Valeria Motogna.

Antrenoarea pregăteşte grupa de junioare 4 pentru euroregiunea ce va avea loc în luna aprilie, în judeţul Cluj. După ce junioarele III au încheiat campionatul pe locul 5, Valeria Motogna şi Ana Şomoi se focusează acum pe junioarele 4, în vederea participării la euroregiune.

“Sunt foarte mulţumită de evoluţia fetelor”

“Am terminat pe locul 5 în Campionatul Naţional de junioare 3. Sunt foarte mulţumită de evoluţia fetelor, ţinând cont că am pierdut şi două jucătore importante. Una s-a accidentat şi una a fost retrasă de părinţi ca să se axeze pe şcoală. În continuare, ne focusăm pe junioarele IV”, ne-a spus Vali Motogna.

HC Valeria Motogna a încheiat pe locul 5 în Campionatul Naţional de Junioare III, în timp ce CSS Zalău a încheiat pe 6. Ambele echipe au ratat calificarea la Grupa Speranţe.

Începând din acest sezon, doar primele 4 se califică la Grupele Valoare (locurile 1 – 2) şi Speranţe (3 – 4), nu primele 6 cum era până acum…

Sursa foto: HC Valeria Motogna

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL