Connect with us

Social

Un tânăr fără permis din comuna Sîg a furat autoutilitara din garajul omului şi a abandonat-o

Un tânăr de 18 ani, din comuna Sîg, a furat o autoutilitară care era parcată în garajul unui imobil. Păgubitul a pus imediat mâna pe telefon și i-a anunțat pe oamenii legii de cele întâmplate


Poliţiştii Postului de Poliţie Sîg continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, fapte comise la începutul acestei luni.

Bănuit de comiterea faptelor este un adolescent în vârstă de 18 ani.

La data de 8 martie, un bărbat din comuna Sîg a sesizat Poliţia despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoutilitara din garaj.

Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Astfel, luni, 14 martie, la nici o săptămână distanţă, făptaşul a fost identificat.

Autoutilitara a fost sustrasă pe timpul nopţii şi abandonată în satul Mal

Din cercetări a reieşit că adolescentul ar fi sustras autoutilitara pe timpul nopţii. El a urcat la volan şi s-ar fi deplasat prin localitatea Mal, acolo unde a abandonat autovehiculul.

De precizat faptul că, la momentul comiterii faptei, maşina avea cheile în contact. Totodată, garajul nu era asigurat.

De asemenea, tânărul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social