Connect with us

Social

FOTO&VIDEO. Peste 50 de persoane evacuate la Zalău, după un incendiu provocat de o mână criminală

În miez de noapte, locatarii unui bloc din municipiul Zalău au fost evacuaţi în regim de urgenţă, după ce o încăpere a imobilului a luat foc. Pompierii sălăjeni spun că în spatele incendiului se află o mână criminală

Aseară, în jurul orei 23.30, locatarii blocului C3 din cartierul Dumbrava au fost obligaţi să îşi părăsească locuinţele. La un apartament aflat la etajul I a izbucnit un incendiu violent.

La ora 23.40, dispeceratul ISU-Ambulanță a primit un nou apel prin numărul de urgență 112 care anunța faptul că a izbucnit un incendiu la apartamentul unui bloc situat pe strada Dumbrava din municipiul Zalău.

La faţa locului au fost deplasate echipaje de intervenţie de la pompieri, ambulanţă şi poliţie. Pompierii militari ajunși la fața locului au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la un spațiu comun. Este vorba de uscător, o încăpere folosită de mai mulţi locatari.

După ventilarea scării, ca măsură de siguranță, locatari ai imobilului, este vorba de aproximativ 50 de persoane, au fost evacuate. Aceştia au rămâs zeci de minute în aer liber, până când focul a fost lichidat.

“Cauza probabilă de incendiu a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiu de către o persoană neidentificată. Au ars mai multe bunuri din uscător (mobilier, bunuri depozitate, etc) și a fost deteriorată tencuiala și faianța spațiului”, a menţionat Lucian Jacodi – purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social