Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, locul 8 după 16 etape. “Sunt mulţumit. Eu consider că suntem pe 7”, spune Tadici

Săptămâna trecută, HC Zalău a câştigat cu Dacia Mioveni şi se află pe locul 8 în clasamentul Ligii Naţionale. Locul ocupat în clasament îl mulţumeşte pe Gheorghe Tadici, care consideră că echipa sa este în prima jumătate a ierarhiei, având în vedere că se află la egalitate de puncte cu Dunărea Brăila

Trei etape s-au scurs din returul Ligii Naţionale, iar campionatul s-a întrerupt timp de două săptămâni după etapa a XVI-a. În această rundă, HC Zalău a jucat săptămâna trecută pe teren propriu cu Dacia Mioveni, partidă pe care a câştigat-o cu scorul de 23 – 19.

Şi după acest succes, gruparea de sub Meseş a rămas pe locul 8, având 25 de puncte acumulate în 16 jocuri. Locul ocupat în clasament îl mulţumeşte pe Gheorghe Tadici, care consideră că echipa sa este în prima jumătate a ierarhiei, având în vedere că se află la egalitate de puncte cu Dunărea Brăila, ocupanta locului 7, care are însă un golaveraj mai bun.

Dunărea Brăila are de jucat şi o restanţă, cu Măgura Cisnădie, care se va disputa săptămâna viitoare.

“Mă mulţumeşte locul 8, dar eu consider că suntem pe locul 7, dacă este să vorbim după puncte. Suntem în prima jumătate a clasamentului cu această echipă tânără. Nu mai vorbesc de buget, fiindcă ştie toată lumea. Ne uităm că suntem la egalitate cu Dunărea Brăila, o echipă cu buget mare, cu lot foarte bun. Nu văd de ce nu aş fi mulţumit într-un campionat care este pe locul 2 – 3 în Europa. Este oarecum artificial acest lucru, pentru că în campionatul nostru este o armată de jucătoare străine, vârfuri de pe la echipe naţionale”, spune Gheorghe Tadici. În spatele Zalăului se află două echipe cu bugete mult mai mari, precum SCM Craiova sau Gloria Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL