Connect with us

Actualitate

AQUAREL- Centrul de sănătate şi recreere de 4 stele de la Zalău – şi-a deschis porţile. FOTO

Centrul Wellnes oferă o gamă complexă de servicii medicale, sportive, de recuperare ambulatorie, kinetoterapie, spa, piscină, spații de cazare, bistro și restaurante. Este deschis de luni până sâmbătă, între orele 07.00 – 21.00, iar duminica în intervalul 12.00-20.00

Centrul de sănătate și recreere de 4 stele, AQUAREL Zalău, situat pe strada Parcului, la kilometrul 0 al reședinței de județ, şi-a deschis porțile marți, 1 martie. Cu o suprafață impresionantă, de circa 3.900 de metri pătrați, Centrul Wellness este dispus pe trei etaje.

La parter, există o zonă de primire amenajată tip cafenea unde se vor putea servi băuturi nealcoolice calde și reci și unde clienții vor fi îndrumați, în funcție de solicitări. Tot aici vor exista trei cabinete medicale –  Pediatrie, Psihologie și Urologie.

La primul etaj, spațiul este destinat centrului Spa, cu recepție, vestiare dotate cu dulapuri, cabine mamă-copil, toalete, dușuri, apoi o zonă de socializare cu bar și cafenea. Zona spa include saună finlandeză, saună umedă, infrasaună, bazin cu apă rece, dușuri emoționale, masaj și hidromasaj, o cameră de relaxare tip seră, cu pereți din blocuri de sare de Hymalaya.

Tot aici se află și bazinele de înot: un bazin semiolimpic, cu adâncime de 1,40 metri, o piscină pentru copii, cu adâncimea de 40 cm, și un jacuzzi cu o capacitate de 10 persoane. Toate piscinele sunt dotate cu sisteme de filtrare și tratare a apei de înaltă performanță. Aici vor fi organizate cursuri de înot pentru copii.

Etajul al doilea este dedicat serviciilor de recuperare medicală în sistem ambulator, care se adresează atât adulților cât și copiilor. Au fost amenajate cabinete medicale pentru medici specialiști, kinetoterapeuți și fizioterapeuți, s-a achiziționat aparatură performantă de aproximativ 800 de mii de euro, iar centrul de sănătate va putea oferi cele mai bune servicii, inclusiv persoanelor cu dizabilități. Și la acest etaj, clienții au la dispoziție vestiare moderne, dușuri și toalete.

Elementul de noutate este adus de posibilitatea de a desfășura la acest nivel, consecutiv recuperării medicale, activități sportive care contribuie la menținerea și consolidarea stării de sănătate obținute în urma tratamentului de recuperare sau care previn instalarea de patologii specifice, totul asistat de specialist.

La ultimul nivel al clădirii, sunt disponibile 11 camere pentru cazare și două apartamente, toate amenajate și dotate la cele mai înalte standarde, care vor fi închiriate în regim hotelier. Este amenajat, de asemeanea, un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri și o terasă deschisă, cu o panoramă frumoasă spre centrul orașului.

Microclimatul în întreaga clădire este unul inteligent – are instalație de aer rece, instalație de aer cald, instalație de aer proaspăt, dar și instalație de echilibrare a consumului în fiecare încăpere.

”Aquarel este un centru de sănătate care va oferi servicii de recuperare, prevenție, consolidare a stării de sănătate. Suntem la kilometrul 0 al Zalăului , astfel că tinerii noștri nu vor mai fi nevoiți să meargă în alte județe pentru înot sau alte activități de petrecere a timpului liber. Vom oferi o gamă complexă de servicii – medicale, sportive, de recuperare ambulatorie, kinetoterapie, spa, piscină și spații de cazare, bistro și restaurant. Este o clădire care folosește sisteme inteligente, este adaptată și nevoilor persoanelor cu dizabilități și oferă inclusiv spații mamă-copil. Clădirea este dispusă pe trei nivele, dotată cu un lift până la ultimul etaj, cu spații pentru socializare, bar, cafenea, restaurant cu terasă. Toate produsele care vor fi servite aici vor fi produse proprii”, a precizat Dr. Ec. Vasile Pădurean, administrator unic al Grupului de firme Universal.

Centrul de sănătate și recreere AQUAREL Zalău vă așteaptă fiecare zi a săptămâii, de luni până sâmbătă, între orele 07.00 – 21.00, iar duminica în intervalul 12.00-20.00.

Abonamentele la SPA sunt extrem de flexibile, cu prețuri și perioade de valabilitate care diferă în funcție de numărul de ședințe.

Copiii sub 3 ani au acces gratuit la SPA, iar cei cu vârste între 3 și 14 ani beneficiază de tarife reduse.

Bazinele de înot vor găzdui cursuri de înot pentru copii, cursuri de înot pentru adulți, precum și baby swim.

În hotelul din incinta Centrului de sănătate și recreere AQUAREL Zalău, prețurile de cazare pornesc de la 350 de lei, iar tariful include mic dejun pentru două persoane, precum și acces la SPA.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate