Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău se deplasează la codaşa “U” Cluj

În etapa intermediară de miercuri, formaţia zălăuană întâlneşte penultima clasată din Divizia A1, care în 21 de meciuri a acumulat doar 8 puncte. Partida este programată de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”

În această săptămână se pune punct final returului din Divizia A1, fiind programate ultimele două runde. SCM Zalău are un program încărcat având în vedere că va susţine nu mai puţin de trei meciuri, toate în deplasare. Primul va fi miercuri, în etapa a XXI-a, când gruparea de sub Meseş va juca pe terenul lui “U” Cluj.

SCM Zalău are în faţă un adversar abordabil, în faţa căruia este favorită certă să obţină o victorie de 3 puncte. Însă, la fel a fost şi înaintea partidei de la Ştiinţa Bucureşti, unde elevii lui Horacio Dileu au fost de nerecunoscut şi au pierdut cu 3 – 1.

Partida dintre “U” Cluj şi SCM Zalău are loc miercuri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”. Universitatea Cluj a strâns doar 8 puncte în 21 de meciuri şi pare condamnată la ultimele două locuri care duc în liga secundă.

SCM Zalău încă mai luptă pentru atingerea obiectivului, clasare pe locul 5, iar în această etapă are şansa să mai reducă din diferenţa de puncte până la Olimpia Titanii. Asta deoarece tot miercuri, Olimpia Titanii are un meci dificil cu Steaua Bucureşti, ocupanta locului 2.

În momentul de faţă, diferenţa dintre Olimpia Titanii Bucureşti şi SCM Zalău este de 4 puncte, însă zălăuanii mai au de jucat o restanţă, cu Dinamo Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1