Connect with us

DIVIZIA A1

Nu mai sperie pe nimeni. Vicecampioana SCM Zalău, învinsă de codaşa Ştiinţa Bucureşti

Gruparea de sub Meseş nu mai sperie pe nimeni. SCM Zalău e doar o umbră a vicecampioanei din sezonul trecut. În această rundă, zălăuanii au fost învinşi de Ştiinţa Bucureşti, o formaţie aflată în partea de jos a clasamentului


SCM Zalău reuşea să devină vicecampioana României încă de la primul sezon în Divizia A1. Însă, în acest sezon, echipa zălăuană este doar o umbră a formaţiei ce a obţinut medaliile de argint. SCM nu mai sperie pe nimeni şi a înregistrat rezultate mai degrabă modeste.

SCM nu a contat în meciurile cu primele patru clasate. Şi mai mult, zălăuanii au pierdut puncte importante şi cu formaţii modeste. Ultima ispravă a echipei pregătite de Horacio Dileo a avut loc azi.

Într-un meci ce a contat pentru etapa 20 din Divizia A1, Ştiinţa Bucureşti s-a impus în patru seturi cu SCM.

Deşi echipa din capitală se află în partea de jos a clasamentului, SCM nu a avut replică şi se întoarce cu coada între picioare din Bucureşti.

Încă din primul set, Ştiinţa a dat dovadă că poate face faţă împotriva echipei din Zală. Şi, după 32 de minute de joc şi-a adjudecat primul set, scor 32 – 30. Setul al doilea a revenit zălăuanilor, scor 25 -23. Părea că echipa de sub Meseş îşi revine. Însă, şi în setul al treilea, Ştiinţa a revenit repede în avantaj şi nu a mai cedat. Cu 2 – 1 la seturi, echipa din capitală a avut un moral mai bun şi s-a impus şi în setul 4.

SCM Zalău se întoarce fără puncte din capitală. În aceste condiţii, şi locul 5 pare un obiectiv ce nu mai e atât de realizabil. Pentru SCM, Rareş Bălean a fost cel mai bun marcator, cu 24 de puncte. Bălean a fost urmat de Andrei Mihalescu cu 21 de puncte.

Ştiinţa Bucureşti – SCM Zalău 3 – 1 (30, -23, 22, 26)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1