Connect with us

Actualitate

VIDEO. Europarlamentarul Cristian Terheş: “Este Putin un lider suveranist sau o păpuşă în mâna globaliştilor, ce doresc suprimarea suveranităţii statelor naţionale?”

“Destui din Romania il aplauda pe Putin pe motiv ca tine piept globalismului, fiind luat ca model de lupta pentru ceea ce inseamna apararea “suveranitatii nationale”. Istoricul lui Putin, insa, arata tocmai contrariul, iar fara sprijinul colegilor sai globalisti, cu precadere Merkel, Putin nu putea sa controleze energetic Europa.

Vladimir Putin este un exponent al Forumului Economic Global, alaturi de Merkel, Macron, Trudeau si alti “lideri globali”. Nu spun eu asta, ci o spune chiar Klaus Schwab, seful Forumului Economic Global, intr-un dialog pe care l-a avut in 2017.

Legatura dintre Vladimir Putin si Forumul Economic Global e din 1992, lucru recunoscut chiar de Putin intr-o interventie la summit-ul de la Davos din 2021. In aceeasi interventie, Schwab recunoaste importanta Rusiei in aceasta constructie globala. Urmariti primele 2 minute din respectiva interventie:

https://www.weforum.org/…/special-address-by-vladimir…

In 2007 Vladimir Putin s-a intalnit cu Klaus Schwab la Forumul Economic International tinut la Sankt Petersburg, in Rusia. Dovada aici:

https://www.flickr.com/…/wor…/2478061292/in/photostream/

In 2009 Putin a fost vorbitor la un alt summit al Forumului Economic Global. Dovada aici:

Toate progeniturile acestui forum globalist promoveaza, in fapt, suprimarea suveranitatii statelor nationale si incalcarea drepturilor omului”.

Europarlamentarul Cristian Terheş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate