Connect with us

HANDBAL

Andreea Mihart, după succesul cu Dacia Mioveni: “Este o victorie muncită şi importantă”

Extrema Zalăului a marcat 4 goluri în disputa pe care HC Zalău a câştigat-o cu echipa din Mioveni şi a contribuit la victoria sălăjencele, o victorie ce vine după două eşecuri consecutive


Andreea Mihart este una dintre cele mai bune marcatoare ale Zalăului. Extrema a făcut un meci bun şi cu Dacia Mioveni, fiind cea mai bună marcatoare a echipei sălăjene, cu 4 goluri marcate, la fel ca Emilja Lazic.

La finalul partidei, handbalista a declarat că deşi adversarul a fost unul mai facil, este o victorie importantă. Acest succes vine după ce HC Zalău a suferit două înfrângeri consecutive în ultimele două jocuri din Liga Florilor.

“Este o victorie muncită şi importantă. Ne-am dorit foarte mult să jucăm cât mai bine posibil şi cred că s-a văzut o îmbunătăţire faţă de ultimul meci de acasă. Am luptat în apărare şi am încercat să facem tot posibilul să marcăm goluri uşoare în atac. Toate meciurile sunt dure, dar noi am încercat să dăm totul pe teren”, a spus Andreea Mihart.

Cronica duelului cu Dacia Mioveni, poate fi citită AICI. Totodată, la disputa câştigat de HC Zalău cu echipa din Mioveni, Teodora Popescu a suferit o accidentare, mai multe detalii despre incident, AICI.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL