Connect with us

HANDBAL

FOTO. Clipe de coşmar pentru Teodora Popescu. Pivotul Zalăului s-a accidentat şi a ieşit pe targă din sală!

Handbalista a căzut urât în urma unei aruncări, moment în care a izbucnit în lacrimi din cauza durerilor inimaginabile pe care le-a simţit


HC Zalău a câştigat disputa cu Dacia Mioveni, însă, în acest joc a pierdut-o pe Teodora Popescu. Deocamdată nu se ştie pentru cât timp şi cât de gravă este accidentarea pivotului grupării de sub Meseş.

Cert este că, pe finalul primei reprize, la o aruncare, aparent banală, Teodora Popescu a căzut oribil pe spate, fără să mai apuce să pună mâna pentru a-şi ameliora căderea.

Imediat după impact, pivotul Zalăului a izbucnit în lacrimi din cauza durerilor inimaginabile pe care le-a simţit. Medicii au intervenit rapid pentru a-i acorda primul ajutor, iar arbitrul a solicitat targa pentru ca jucătoarea să poată ieşi de pe teren.

Însă, alături de Teodora au fost colegele sale, care au ajutat-o în momentele dificile. Astfel, Sabrina Lazea şi Andreea Mărginean au purtat-o pe braţe până la banca de rezerve.

Din păcate, starea Teodorei nu s-a îmbunătăţit, iar la pauză, handbalista a ieşit din sală pe targă, în aplauzele publicului numeros din sală.

Teodora a fost condusă la ambulanţa aflată la Sala Sporturilor, ambulanţă care a transportat-o la spital pentru investigaţii.

“Încă nu ştim nimic despre ea. Am văzut că a plecat la pauză. Probabil a plecat să facă un control mai amănunţit la spital. Sperăm din tot sufletul să fie bine şi vestea să fie una bună”, a spus Andreea Mihart, imediat după finalul jocului.

Cât despre jocul dintre HC Zalău şi Dacia Mioveni, prea multe nu ar fi de spus. Meciul a fost unul crâncen, cu multe întreruperi şi cartonaşe galbene, dar pe care zălăuancele l-au controlat de la un capăt la celălalt.

Nouă nu ne rămâne decât să-i urăm însănătoşire grabnică Teodorei Popescu. Să sperăm că este vorba doar despre o căzătură urâtă şi nimic mai grav.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL