Connect with us

DIVERSE

Cele mai populare sloturi online în România la început de 2022

Cazinourile online sunt pe primele locuri în topurile surselor de divertisment. Cu bani puțini, poți avea partea de emoții speciale, adrenalină și suspans dacă joci la sloturi. Foarte mulți români se distrează în acest mod

Printre cele mai populare sloturi online în România la început de 2022 se numără următoarele:

GEMIX seamănă oarecum cu celebrul Sizzling Hot, simbolurile fiind reprezentate de diamante. Mai sunt, însă, inimioare și fructe desenate în același stil. Cea mai importantă diferență: slotul funcționează pe baza unui mecanism Megaways, având un număr mare de posibile combinații câștigătoare.

Fiecare câștig consecutiv crește nivelul unui barometru de cristal. Atunci când barometrul se umple, este declanșată una dintre cele trei funcții speciale:

  • Chain Lightning – două fulgere din direcții opuse transformă simbolurile în Wild;
  • Ligh Beam – o rază de lumină transformă în Wild-uri simbolurile atinse;
  • Crystal Warp – un simbol este transformat în Wild, în mod aleator;
  • Nova Blast – un simbol explodează și le distruge pe cele din jur, care sunt înlocuite de unele noi.

CASH ELEVATOR te teleportează într-un hotel luxos din anii ’40. Atmosfera este conturată foarte reușit prin mașina de epocă, telefonul cu disc și pâlnie, ceasul de buzunar, cheia aurită, cuferele sigilate cu care călătoresc cei care se cazează acolo. O pisică neagră, care stă tolănită pe o clădire având în spate luna plină, dă o notă de mister și face acțiunea mai … creepy. Am spus creepy? Două ciori urmăresc jocul, din stânga și din dreapta ecranului. Există și o funcție a „Amanților morți”, care constă în rotiri gratuite în timpul cărora apar el și ea, ca simboluri Wild.

Obiectivul jocului este să aduni cât mai multe simboluri „Cash elevator” pe ecran, pentru a ajunge la etajul 13, unde te așteaptă premiul cel mare. Dacă apar două, ești dus la etajul 2. Dacă apar cinci, ajungi la etajul 5, dar te poți întoarce oricând la un nivel inferior.

MOON PRINCESS poate fi catalogat drept un slot care are ca public țintă jucătoarele din cazinourile online. Sunt destule, chiar dacă procentul bărbaților pasionați de jocuri de noroc este superior. Grafica amintește de desenele cu Sailor Moon (dacă le-ai prins). Cromatica este plăcută, cu multe nuanțe de auriu, roz, verde și blue, pe fondul albastru al cerului serii.

Cea mai importantă funcție specială este „Girl Power”, în care apar prințesa roșie (Love) sau cea albastră (Star) sau cea verde (Storm). Simbolurile din combinațiile câștigătoare dispar, iar în locul lor cad cele din liniile superioare. Dacă pe ecran nu mai rămâne nicio pictogramă, atunci obții un câștig „AMAZING”.

WILLY’S HOT CHILLIES este un joc care te duce cu gândul la țara lui Speedy Gonzalez. Când vezi simbolurile, îți explici cum de alerga atât de repede personajul animat. Totul arde de la iuțeala sosului de chilli. Chiar există un animal construit din hârtii în culori specifice căruia îi ies flăcări pe partea dorsală… Parcă și trifoiul cel verde arde, mai ales atunci când se oprește lângă ardeiul iute roșu (care setează factorul de multiplicare). Tradiționalul buritto are lângă el, ai ghicit, un sos extrem de picant.

În același timp, ardeiul iute are rol de simbol Scatter, minim trei pictograme oprite pe ecran inițiind rotiri gratuite, Poți primi până la 9 învârtiri suplimentare. Există și un simbol Bonus, Willy „în persoană”, un mexican durduliu care te salută ducând o mână la sombrero. Pentru a juca pe mize mai mari, poți profita de oferte promoționale precum cel obținut prin promo MrBit.

SEA GOD are 20 de linii de plată, iar câștigurile sunt destul de dese, în special grație faptului că simbolul Wild, Zeul Apei, se oprește frecvent pe role. El ocupă una sau mai multe poziții, ajungând să acopere o rolă întreagă.

Simbolul Scatter este perla din scoică. Trei perle stabilizate pe ecran declanșează 8 rotiri suplimentare. În timpul acestei serii, sunt activate și cele două linii superioare blocate în jocul de bază, astfel că se formează 45 de linii de plată. Ai șanse mai mari să prinzi funcții speciale dacă activezi Super Stake (se dublează miza rotirii). Scufundare plăcută!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE