Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău, la un mic pas de turneul de promovare pentru Divizia A1

Aflată pe primul loc în clasamentul Seriei Vest din Divizia A2, formaţia zălăuană mai are nevoie doar de 3 puncte în ultimele trei jocuri din sezonul regulat pentru a fi sigură de calificarea la barajul de promovare. Ultimul turneu din retur are loc de vineri şi până duminică, în organizarea celor de la CS Westar Arad

După un parcurs perfect la ultimele două turnee din Seria Vest a Diviziei A2, Volei Club Zalău a ajuns în fotoliul de lider şi este gata să reediteze o performanţă cu care s-a mai întâlnit şi în anii trecuţi.

Gruparea de sub Meseş este la un mic pas de turneul de promovare, unde se califică primele două clasate din serie. Formaţia zălăuană a acumulat 20 de puncte în cele nouă jocuri şi are un avantaj de 5 puncte faţă de ProVolei Arad, echipa de pe locul 3.

În aceste condiţii, înaintea ultimului turneu din sezonul regulat, Volei Club Zalău mai are nevoie de 3 puncte a prinde turneul de baraj. Ultimul turneu din sezonul regulat are loc în acest final de săptămână, la Arad, în organizarea celor de la CS Westar Arad.

Volei Club Zalău joacă primul meci vineri, de la ora 12.00, cu Oţelul Roşu. Sâmbătă, de la ora 14.00, este programat jocul cu ProVolei Arad. Duminică, de la ora 12.00, va fi jocul cu ultima clasată, pe CS Westar Arad.

Chiar dacă mai are nevoie de 3 puncte pentru a se califica la turneul de promovare, Volei Club Zalău merge la Arad cu gândul să câştige toate jocurile. De fapt, cum s-a întâmplat şi la turneul din luna ianuarie.

Turneul de promovare pentru Divizia A1 este programat la începul lunii aprilie. Din Seria Est, Academia Tomis Constanţa este deja matematic calificată de pe primul loc în timp ce pentru poziţia secundă se luptă CSM Suceava şi Ştiinţa Bacău.

Clasamentul din Seria Vest, înaintea ultimului turneu:

  1. Volei Club Zalău 20p, 2. Oţelul Roşu 18p, 3. ProVolei Arad 15p, 4. Westar Arad 1p.

“Abordăm aceste ultime trei jocuri cu aceleaşi gânduri, să obţinem cât mai multe puncte din fiecare meci. Sper să avem tot lotul valid şi să obţinem cât mai mult din acest turneu. După turneul de la Arad vom trage linie şi vom vedea care este următorul pas pe care îl vom face”, ne-a declarat Gabriel Terheş.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2