Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, cu 26 de jucători în cantonament

Formaţia zălăuană se află de marţi în stagiul de pregătire de la Băile Felix, care va dura până în data de 25 februarie. În lotul deplasat de Dorin Toma se află şi trei juniori, Leo Mureşan, Sebastian Nicoraş şi Bogdan Forna

După patru săptămâni de pregătire pe plan local, perioadă în care a susţiut şi patru meciuri de verificare, SCM Zalău a plecat marţi în cantonamentul de iară. Locaţia aleasă şi în acest an este Băile Felix, acolo unde zălăuanii s-au pregătit şi anul trecut. În stagiul de pregătire, SCM Zalău a plecat cu 26 de jucători, iar antronrul Dorin Toma a convocat şi trei juniori de la grupele de republicani. Astfel, în lotul echipei au fost incluşi portarul Leo Mureşan şi jucătorii Sebastian Nicoraş şi Bogdan Forna, care au fost folosiţi şi în meciurile amicale din această iarnă.

“Au plecat şi trei juniori în cantonament cu echipa. Noi sperăm să se integreze cât mai bine şi să-i putem folosi în cât mai multe meciuri. Dorinţa noastră este să ne îndreptăm atenţia spre grupele de juniori republicani, iar cei mai buni juniori să facă pasul la echipa mare”, spune managerul Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL