Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar a renunţat la 50.000 de euro ca să scape de coşmarul Gaz Metan Mediaş

Gruparea ardeleană a ajuns pe marginea prăpastiei din cauza problemelor financiare şi este aproape să intre în faliment. Mai mulţi fotbalişti au solicitat să devină jucători liberi pentru a-şi putea găsi alte echipe. Între ei se află şi sălăjeanul Vlad Morar, care nu şi-a mai primit salariul de pe luna august. Clubul mai trebuia să-i plătească aproximativ 50.000 de euro, însă fotbalistul din comuna Crişeni şi-a reziliat luni contractul şi a renunţat la bani, urmând ca în zilele următoare să semneze cu o altă echipă. Morar are oferte de la grupări din prima ligă a României, dar şi de la o formaţie din Liga a II-a, care se luptă la promovare

Gaz Metan Mediaş a ajuns într-o situaţia disperată din cauza problemelor financiare şi are datorii de aproximativ 3 milioane de euro. Împotriva clubului din Ardeal au fost deschise mai multe procese din partea foştilor jucători şi antrenori, iar ca urmare a acestor datorii, Gaz Metan Mediaş a fost depunctată cu două puncte în clasament. Clubul a ajuns pe marginea prăpastiei şi este aproape să intre în faliment. Nu şi-a mai plătit jucătorii de pe luna august, iar mulţi dintre ei s-au săturat de promisiuni şi au solicitat să plece de la Mediaş, în ultima zi a perioadei de transferuri.

Luni seara, 8 jucători au obţinut acordurile prin care să fie declaraţi liberi, iar pe această listă se află şi Vlad Morar. Sălăjeanul a renunţat la aproximativ 50.000 de euro pentru a putea pleca liber de la echipa la care a jucat din ianuarie 2021.

“M-am despărţit de Gaz Metan Mediaş şi mi-am reziliat contractul având în vedere situaţia de la echipă. Am renunţat la salarii, prime şi bonusuri, aproximativ 50.000 de euro pentru ca să fiu liber şi să pot pleca. Am rămas cu restanţe pe cinci luni, iar ultimul salariu l-am văzut pe luna august”, ne-a declarat Vlad Morar.

În 19 meciuri din acest campionat a jucat Vlad Morar pentru Gaz Metan Mediaş şi a reuşit să înscrie trei goluri. Tot trei goluri a marcat Morar şi în a doua parte a sezonului trecut pentru ardeleni. “A fost o perioadă foarte dificilă, având în vedere aceste probleme financiare. Am fost un grup frumos şi dacă cei care au grijă de echipă ajungeau la un numitor comun, nu se ajungea aici. Este o situaţie foarte grea şi nu cred că mai poate scăpa de faliment”, spune Morar.

Sălăjeanul nu duce lipsă de oferte şi în câteva zile va semna cu o nouă echipă, tot din România. Se află în atenţia lui Dinamo şi Rapid, iar potrivit jucătorului, este dorit şi de o echipă din Liga a II-a, care se luptă la promovare.

Gaz Metan Mediaş, UTA, FC Voluntari, Viitorul Constanţa, ASA Tg. Mureş, Rapid Bucureşti, “U” Cluj şi Petrolul sunt echipele din România la care a jucat până acum Vlad Morar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL