Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. SCM Zalău rămâne fără puncte în faţa primelor 4 clasate şi după derby-ul cu SCMU Craiova

Formaţia pregătită de Horacio Dileo şi Marius Lazăr a reuşit să câştige doar un set în faţa oltenilor. Astfel, SCM Zalău rămâne fără puncte câştigate în faţa primelor patru clasate din Divizia A1, Arcada Galaţi, Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi SCMU Craiova


Zalău și Craiova sunt două orașe cu tradiție în voleiul masculin românesc și indiferent de numele pe care le-au avut echipele din aceste orașe, când s-au întâlnit, mereu au fost dispute intense, în care ambițiile și orgoliile au atins cote maxime. Aşa a fost și de această dată. Sâmbătă seara, în Sala Sporturilor din Zalău s-a consumat încă un episod. Protagonistele au fost SCM Zalău și SCMU Craiova.

Prima, cu șanse doar teoretice la playoff, în timp ce a doua se luptă pentru medalii. Chiar și aşa, SCM își dorea să facă un meci mare, mai ales că s-a bucurat și de susținerea unui public numeros.

Din păcate, primul set a aparținut oltenilor, care au fost mult mai exacți. Laurențiu Lică continua sa le dea bătăi de cap zalauanilor, deși a ajuns la 42 de ani…

În setul al doilea, antrenorul Horacio Dileo a efectuat și primele modificări, iar în teren au întrat Tudor Balu, în locul lui Liviu Râpeanu și Bogdan Preda în locul lui Minic, pentru ca pe finalul setului, Minic sa revină pe teren, în timp ce Balu a rămas pană spre final, având o prestație bună.

Din păcate pentru zălăuani, nimic nu s-a schimbat, iar în setul al doilea, tot Craiova a punctat mai bine, în timp ce SCM a reușit 21 de puncte.

În setul al treilea, gazdele au început mai bine și chiar s-au desprins la doua puncte, scor 4 – 2 sau 5 – 3. Rareș Bălean și Andrei Mihăilescu au ieșit la rampă și avantajul Zalăului a crescut la 4 puncte.

Oltenii au început sa recupereze și s-au apropiat la un singur punct, 12 – 11. SCMU Craiova a revenit și a preluat conducerea. Însa, finalul de set a aparținut Zalăului. Mihalescu a reușit punct importante în momente cruciale și a dus Zalăul la 21 – 18. Palacios și un blocaj al lui Cuciureanu au făcut ca setul al treilea sa fie câștigat de echipa din Zalău, spre entuziasmul celor prezenți în tribuna.

Din păcate a fost doar un foc de paie. SCM Zalău nu a avut forță necesară sa lupte cu oltenii pana la capăt. În setul al patrulea, zălăuanii au reușit doar 17 puncte și au rămas fără punct câștigat în fața primelor 4 clasate din Divizia A1.

Andrei Mihalescu şi Rareş Bălean au fost cei mai buni marcatori de la Zalău, cu 18, respectiv 17 puncte.

SCM Zalău – SCMU Craiova 1 – 3 (-22, -21, 21, -17)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1