Connect with us

Sporturi

Patrik Bolduţ, finalist la Circuitul Naţional de la Bistriţa

Sportivul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a ajuns până în ultimul act la Circuitul Naţional, în proba de dublu. La simplu, sălăjeanul a fost eliminat în faza sferturilor de finală


În 2021, Patrik Bolduţ a fost desemnat cel mai bun sportiv al Sălajului. Puştiul pregătit de Sergiu Carp îşi doreşte să aibă un an 2022 şi mai bun. Un an în care, de ce nu, să devină şi campion naţional. Dar, mai este mult până departe şi tenismanul ia totul pas cu pas.

Prima competiţie din acest an a fost Circuitul Naţional – Cupa RCB Electro 97, categoria FRT A, de la Bistriţa. Puştiul minune al tenisului sălăjean a fost cap de serie numărul 3 la acest turneu. În primul tur, tenismanul sălăjean a dat peste Rareş Grigore, un sportiv venit din calificări. Sportivul de la ACS Sergiu Carp Tennis Club nu a avut nicio emoţie. A trecut la pas de sportivul din Bucureşti, 6 – 0, 6 – 3.

În turul al doilea, Patrik a dat peste Ştefan Szabo de la CSM Timişoara. Sălăjeanul pleca din nou cu prima şansă. După un prim set mai disputat, Patrik s-a impus cu 6 – 4. Pentru setul al doilea, Bolduţ nu a mai avut nicio emoţie şi s-a impus cu 6 – 2.

Ajuns în faza sferturilor de finală, puştiul din Sălaj a dat peste Tudor Preda. Preda este cel care l-a oprit în sferturile de finală ale Campionatului Naţional de Iarnă. A fost şansa lui Patrik să-şi ia revanşa în faţa sportivului de la Steaua Bucureşti. Din păcate, nici de această dată, Patrik nu a reuşit să se impună. 

Medalie de argint la dublu

Sălăjeanul a participat şi în proba de dublu, acolo unde a făcut pereche cu bunul său prieten, David Cercel. Cei doi au fost echipa favorită numărul 2. Au beneficiat de primul tur liber. În sferturile de finală au trecut în două seturi de cuplul Andrei Cuc – Cezar Simion.

Pentru un loc în finala mare, perechea Bolduţ – Cercel s-a duelat cu favoriţii numărul 3, Karlo Piticaru – Radu Marinaş. După un meci disputat, Bolduţ şi Cercel s-au impus. Din păcate au pierdut finala şi au fost nevoiţi să se mulţumească cu medaliile de argint.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi