Connect with us

HANDBAL

HC Valeria Motogna revine pe podium după o victorie categorică

Fetele pregătite de Valeria Motogna şi Ana Şomoi au reuşit să se impună la 39 de goluri diferenţă în meciul cu CSS 2 Baia Mare. Graţie acestui succes, sălăjencele au revenit pe locul 3


După victoria din derby-ul judeţean cu CSS Zalău, fetele de la HC Valeria Motogna aveau un moral bun înaintea meciului din această etapă cu CSS 2 Baia Mare.

În Sala Sporturilor din Zalău, fetele pregătite de Valeria Motogna şi Ana Şomoi au abordat cu încredere jocul cu băimărencele, mai ales că acestea ocupă ultimul loc în clasament.

Sălăjencele au controlat jocul de la un capăt la celălalt, în timp ce CSS 2 Baia Mare abia a găsit drumul spre poarta echipei din Zalău. La capătul primei reprize era deja 17 – 1 pentru HC Valeria Motogna. După 11 – 2 şi 15 – 1 în reprizele 2, respectiv 3, echipa sălăjeană avea să se impună la o diferenţă de 39 de goluri…

Graţie acestui succes, HC Valeria Motogna a revenit pe locul 3 în Campionatul Naţional de Junioare 3, profitând de eşecul celor de la Gloria Bistrţa la LPS Satu Mare.

Chiar dacă nu era un obiectiv la început de sezon, o clasare pe locul 3 la finalul campionatului pare un obiectiv realizabil. S-a ajuns în acest punct datorită un proiect bine gândit şi a profesionalismului de care dau dovadă cele două antrenoare, Valeria Motogna şi Ana Şomoi.

Cele două se arată încântate de parcursul echipei de până în prezent şi speră să termine pe podium, încă de la prima participare în Campionatul Naţional.

Liderul campionatului rămâne Marta Baia Mare, grupare ce în etapa cu numărul 11 a trecut de CSS Zalău. Echipa Clubului Sportiv Şcolar venea după un eşec la limită cu HC Valeria Motogna, dar nu a avut replică în faţa liderului detaşat al campionatului.

CSS Zalău rămâne pe locul 6. Pe locul 2 se află LPS Bistriţa, în timp ce locurile 4, respectiv 5 sunt ocupate de Gloria Bistriţa şi LPS Satu Mare. Pe ultimele două poziţii se află Atletik Satu Mare şi CSS 2 Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL