Connect with us

Actualitate

Minorul de 14 ani dat dispărut A FOST GĂSIT!

Căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri, copilul din Zalău – Andrei Damşa – s-a întors acasă şi se află în afara oricărui pericol

Ieri, poliţiştii au fost sesizaţi că un copil de 14 ani, din municipiul Zalău a dispărut. Andrei Damşa a plecat dimineaţa spre şcoală, iar la ora 15 părinții au fost anunțați că minorul nu s-a prezentat la cursuri.

În jurul orei 17.30 acesta a fost localizat între Panic și zona Valea Miții, iar poliţiştii, jandarmii şi pompierii l-au căutat cu disperare. Acţiunea de căutare a continuat şi azi noapte, iar în timp ce era căutat de zeci de jandarmi, pompieri şi poliţişti, copilul de 14 ani s-a întors acasă şi se află în afara oricărui pericol.

În această dimineaţă, Andrei Damşa împreună cu părinţii săi sunt aşteptaţi la poliţie pentru a da explicaţii.

Din câte se pare, copilul de 14 ani a decis să plece de acasă din cauza unor neînţelegeri în familie, însă a revenit asupra deciziei azi-noapte când s-a întors acasă. În cursul zilei de miercuri, Andrei Damşa s-a plimbat prin parcurile din Zalău, iar după-amiază a plecat în pădure. Surse judiciare spun că minorul de 14 ani nu a avut gânduri de suicid, ci pur şi simplu a plecat pentru a se detaşa de atmosfera de acasă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate