Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: “Nu pot să îmi explic evoluţia echipei din meciul cu Rapid”

Managerul secţiei de volei de la SCM Zalău s-a arătat deranjat de jocul echipei sale în partida de la Bucureşti, unde vicecampioana României era cât pe ce să se împiedice de o echipă nou-promovată

SCM Zalău s-a întors cu 3 puncte din deplasarea de la Rapid. Dacă rezultatul este mulţumitor, evoluţia echipei îi dă de gândit managerului Adrian Feher, care spune că SCM Zalău nu are nicio scuză după un astfel de joc pe terenul nou-promovatei.

Sâmbătă, la Bucureşti, zălăuanilor le-a trecut glonţul pe la ureche, după ce Rapid a condus cu 20 – 11 şi 21 – 13 în setul patru şi era cât pe ce să trimită partida în decisiv.

“De la început de sezon nu mi-a plăcut modul cum a jucat echipa. Nu am avut o perioadă în care să fi jucat bine. Nu vreau să spun că este un sezon ratat, dar este un sezon pe care cu siguranţă nu l-am aticipat, având în vedere valoarea jucătorilor.Avem un atrenor cu experienţă, medaliat la Olimpiadă şi nu mai avem nicio scuză.Chiar dacă suntem în obiectiv, nu suntem mulţumiţi cu locul pe care îl ocupăm. Este foarte greu să mai prindem play-off-ul. Legat de meciul de la Rapid, aspectul pozitiv este că am obţinut 3 puncte. Nu pot să îmi explic evoluţia echipei şi tot ce sper ca a fost un accident. Trebuie să muncim în continuare, fiindcă altă soluţie nu este, decât mai multă muncă şi mai multă concentrare. Nu avem nicio scuză să jucăm aşa cu Rapid Bucureşti”, spune Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1