Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar şi-a răpus fosta echipă

Pus pe liber în iarna trecută de UTA, mijlocaşul sălăjean s-a răzbunat pe echipa din Arad, în poarta căreia a marcat în prima etapă din 2022. Vlad Morar a adus victoria pentru Gaz Metan Mediaş cu un şut din prima de la marginea careului. “A fost un meci un pic special pentru mine, dar orice meci îl joc la victorie”, a spus sălăjeanul

Şi pe plan profesional, Vlad Morar a început excelent anul 2022 şi a marcat încă din prima etapă de la reluarea campionatului. Sălăjeanul a înscris golul victoriei pentru Gaz Metan Mediaş, în deplasarea de la UTA Arad, unde echipa lui Ilie Poenaru a câştigat cu 1 – 0 graţie reuşitei lui Vlad Morar din minutul 65.

Nu a fost un simplu gol pentru fotbalistul originar din comuna Crişeni, deoarece Vlad Morar a înscris tocmai în poarta fostei echipe. Pus pe liber în iarna trecută de către UTA, Vlad Morar s-a răzbunat pe fosta sa echipă cu această reuşită, prin care a adus 3 puncte preţioase pentru Gaz Metan Mediaş, acolo unde Morar joacă de un an de zile.

“Ne-am aşteptat la un meci greu, fiindcă UTA este o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu. Am petrecut o perioadă scurtă şi frumoasă la Arad, dar cât timp sunt la Mediaş, îmi fac treaba pentru echipa mea. A fost un meci un pic special pentru mine, dar orice meci îl joc la victorie”, a spus după meci Vlad Morar.

Sălăjeanul a devenit specialist în a marca goluri în poarta echipelor la care a evoluat, iar în acest sezon a mai înscris în meciurile cu Rapid Bucureşti şi cu Farul Constanţa.

În 17 meciuri din acest sezon a evoluat Vlad Morar pentru Gaz Metan Mediaş, echipă care are mari probleme financiare.Despre această situaţia a vorbit şi fotbalistul sălăjean, la finalul meciului de la Arad.

“S-au făcut multe luni de restanţe. Avem familii şi trebuie să se întâmple ceva, pentru că aşa nu mai putem continua”, a precizat Vlad Morar.

După 22 de etape, Gaz Metan Mediaş se află pe locul 13, cu 23 de puncte, iar în etapa următoare va juca în deplasare la FC Voluntari, echipă pentru care Vlad Morar a jucat în urmă cu doi ani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL