Connect with us

Actualitate

BESTIE cu chip de om – Minoră din Sălaj sechestrată și violată de tatăl vitreg, în repetate rânduri. Polițiștii l-au reținut imediat

Momente de coșmar pentru o minoră dintr-o localitate din Sălaj. Aceasta a fost sechestrată și violată de tatăl său vitreg, în repetate rânduri. Autorul acestor fapte are 35 de ani și este din aceeași localitate. Anchetatorii l-au prins în flagrant pe bărbat în timp ce își batjocorea fiica vitregă, din nou, într-o pădure de lângă Huedin. Vineri seara, individul a fost dus în fața unui judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Huedin

Adolescenta învață la o unitate școlară din Huedin. De mai mult timp, ea era violată de tatăl său vitreg. Amenințată chiar și cu moartea de bestia cu chip de om, tânăra nu a spus nimănui prin ce chinuri trece. Nici măcar mamei sale.

Lucrurile s-au schimbat în momentul în care polițiștii de la Huedin au intrat pe fir. Aceștia și-au aplecat atenția asupra cazului extrem de sensibil și astfel, astăzi, putem discuta despre un om care a ajuns acolo unde îi este locul. După gratii.

Sechestrată și violată în pădure

Anchetatorii de la Huedin au fost în priză începând de joi. Violoatorul a venit la Huedin să o ia pe fată de la școală și a bagat-o cu forța în mașină, apoi au plecat împreună spre o pădure de lângă Huedin.

Oamenii legii au pornit în urmărirea celor doi. Când au ajuns în pădure, în apropiere de Huedin, polițiștii au putut observa că bărbatul o batjocorea din nou pe tânără. Acesta a fost momentul în care libertatea bărbatului s-a încheiat pentru mulți ani de acum înainte.

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii orașului Huedin au demarat cercetări, în urma unei sesizări cu privire la faptul că o minoră în vârstă de (………..) ani, din județul Sălaj a fost victima infracțiunii de viol.

În baza probatoriului administrat, la data de 20 ianuarie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă 35 de ani, din comuna (………….), județul Sălaj, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de viol în formă continuată, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe violator, joi seara. Vineri, individul a fost prezentat la Judecătoria Huedin cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a recunoscut faptele, așa cum au fost reținute în sarcina sa. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin și a dispus arestarea violatorului pentru o perioadă de 30 de zile.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate