Connect with us

FOTBAL

Come-back spectaculos. Bogdan Ciaca revine la Rapid Jibou

Fotbalistul care a mai jucat pe Someş, dar care în sezonul trecut a fost la Sportul Şimleu în Liga a III-a este primul transfer al iernii la campioana Sălajului. Bogdan Ciaca nu a mai jucat din primăvară, iar în această perioadă s-a dedicat carierei militare, însă a decis să revină în fotbal, deocamdată în Liga a IV-a, la Rapid Jibou, cu care speră să câştige un nou titlu şi chiar să promoveze în Liga a III-a                                       


Rapid Jibou domină de o manieră categorică Liga a IV-a Sălaj. În turul de campionat, gruparea de pe Someş a înregistrat nouă victorii şi o remiză în cele zece etape. Astfel, se află pe primul loc, cu un avans de 5 puncte faţă de AS FC Chieşd, echipa de pe 2.

În lupta la titlu, Rapid Jibou nu pare să aibă emoţii. Însă gruparea de pe Someş tinde la mai mult şi îşi doreşte chiar o promovare în Liga a III-a. Pentru a reuşi acest lucru, echipa antrenată de Florin Morar vrea să îşi întărească lotul. Deja a bifat prima achiziţie.

Pe Someş ajunge un fotbalist cu meciuri la Liga a III-a, dar care a mai trecut pe la Rapid Jibou.

Ciaca revine pe teren după o perioadă de absenţă

Este vorba de Bogdan Ciaca, care ultima dată a jucat în Liga a III-a cu Sportul Şimleu. La formaţia şimleuană, Ciaca a jucat până în primăvară şi a fost căpitanul echipei.

După despărţirea de formaţia şimleuană, Bogdan Ciaca a renunţat pentru o perioadă la fotbal şi s-a dedicat carierei militare. În această iarnă, jucătorul a decis să revină în fotbal. Deocamată în Liga a IV-a, la Rapid Jibou, unde a mai jucat în urmă cu doi ani.

“Ne-am înţeles cu Bogdan Ciaca care revine la Rapid Jibou. Chiar dacă el vine după o perioadă de absenţă este un jucător important. Are experienţă şi care cu siguranţă ne va ajuta la îndeplinirea obiectivelor”, spune Flore Pop, directorul sportiv de la Rapid Jibou.

În vară, Bogdan Ciaca a fost dorit şi de AS FC Chieşd. Însă, jucătorul a preferat să stea o perioadă departe de fotbal.

“S-au întâmplat prea multe în acest an. Am acumulat multă presiune şi vreau să mă retrag o perioadă. Intru în cadrul armatei şi vreau să-mi concentrez atenţia în această direcţie. Am nevoie de o pauză de la tot ce înseamnă fotbal”, spunea Bogdan Ciaca, care în Sălaj a mai jucat pentru Unirea Mirşid, Dumbrava Gîlgău, Lucefărul Bălan şi CS Ileanda.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL