Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Încercăm să ne depăşim condiţia. Gloria Buzău are opt jucătoare în lot care au fost la Mondial”

Antrenorul de la HC Zalău consideră meciul cu Gloria Buzău unul foarte dificil. Cu toate acestea, echipa sa va da totul pentru a obţine maximum de la acest joc


HC Zalău revine în faţa propriilor spectatori după o pauză de aproximativ două luni. Echipa lui Tadici va avea parte de un joc extrem de dificil, în compania celor de la Gloria Buzău.

Formaţia din Buzău are un lot valoros, în care se regăsesc nu mai puţin de opt handbaliste de la echipa Naţională.

Cu toate acestea, chiar dacă va fi fi dificil, HC Zalău va da totul pentru a reuşit să obţină punct sau puncte de la acest joc. Cu atât mai mult cu cât, sălăjencele se vor bucura şi de susţinerea propriilor fani.

“Este un meci foarte dificil, mai ales Gloria Buzău a pierdut neaşteptat în etapa trecută cu Dacia Mioveni. Întâlnim o echipă bună, la care s-a investit mult.

Au în lot opt internaţionale, şase dintre ele care au jucat cu lotul României la Campionatul Mondial, iar alte două care au fost  la turneul final cu Serbia şi Muntenegru.

Nu vom intra cu mâinile sus şi nu ne vom da la o parte pentru că ele au opt jucătoare de naţională. Vom încerca să ne depăşim condiţia şi să ne ridicăm la nivelul lor.

O victorie ar însemna mult pentru noi, dar trebuie să vedem şi cu cine jucăm, pentru că adversarele au mare experienţă de Liga Naţională, cupe europene şi turnee finale”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL