Connect with us

Actualitate

Un video al primarului oraşului Jibou a ajuns viral pe facebook! VIDEO

Dan Ghiurco a postat un video pe pagina sa de facebook în care doi tineri au ales să-şi unească destinele. În doar o săptămână, videoclipul a fost vizualizat de peste 300.000 de oameni


Nu mai încape urmă de îndoială că Dan Ghiurco este unul dintre cei mai apreciaţi primari din regiune. Este unul dintre cei mai bine văzuţi oameni politici din judeţ. Este mereu în mijlocul tinerilor. Totodată, această apreciere este transpusă şi în mediul online. Pagina de facebook a primarului oraşului Jibou având peste 8.000 de aprecieri. Este de departe cea mai apreciată pagină a unui primar din Sălaj. De altfel, pe data de 7 ianuarie, Dan Ghiurco a postat un video mai special pe pagina sa de facebook. Acesta a ajuns viral pe internet. În doar câteva zile, videoclipul a fost vizionat de peste 300.000 de oameni.

În video apar doi tineri care au ales ziua de 7 ianuarie ca ziua în care au decis ca de acum încolo, drumurile lor separate să urmeze aceeaşi cale.

Tânărul Alin şi-a cerut iubita în căsătorie, iar Denisa, aleasa inimii sale a răspuns DA din toată inima.

Primul care i-a felicitat a fost chiar primarul Dan Ghiurco, cel care a ţinut un discurs emoţionant, urându-le viitorilor miri multă fericire şi împlinire pe drumul vieţii pe care îl vor străbate împreună de acum încolo.

“O seară care nu anunța mai mult decât o întrunire între vechi prieteni s-a transformat într-un moment cu totul emoționant când Alin și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, Denisa, iar aceasta i-a dat cel mai frumos “DA”, rostit din suflet!

Le mulțumesc că mi-au dat ocazia să fiu partaș la bucuria și fericirea lor si le doresc ca drumul pe care au ales să meargă împreună să fie pavat cu dragoste, înțelegere, iubire, înțelepciune!”, a fost reacţia primarului oraşului Jibou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate