Connect with us

FOTBAL

Peste 20 de echipe participă la Cupa AJF Sălaj. Competiţia are loc la două categorii

Ediţia a XXIV-a a tradiţionalei competiţii de fotbal în sală pe care o organizează AJF Sălaj debutează în data de 22 ianuarie. Cupa AJF Sălaj revine după un an de pauză şi se organizează la două categorii. La categoria Liga a V-a s-au înscris 18 echipe, în timp ce din Liga a IV-a vor participa patru grupări

Cupa AJF Sălaj la fotbal în sală revine în prim plan, după un an de pauză. Dacă în 2021, competiţia nu s-a putut organiza din cauza pandemiei, în acest an, forul condus de Daniel Sabou revine în actualitate cu această întrecere care a ajuns la ediţia a XXIV-a. Startul la înscrieri a fost dat încă din primele zile ale anului şi deja tabloul participantelor a fost definitivat.

18 echipe din Liga a V-a şi doar patru din Liga a IV-a

Cupa AJF Sălaj se organizează şi de data aceasta pe două categorii: Liga a V-a şi Liga a IV-a. Cum era de aşteptat, din ultimul eşalon sunt cele mai multe participante, este vorba de 18 echipe, opt din Seria Est şi alte zece din Seria Vest.

Se joacă la Valcău şi la Someş-Odorhei

Competiţia debutează weekendul următor şi are loc în mediul rural, unde s-a organizat şi în anii trecuţi. Meciurile se vor disputa în sala de sport din Valcău şi la Someş-Odorhei, unde sunt condiţii foarte bune.

Cupa AJF Sălaj debutează sâmbătă, 22 ianuarie cu meciurile din grupe, de la categoria Liga a V-a. Cele opt echipe din Seria Est se vor duela la Someş-Odorhei, urmând să fie formate două grupe de câte patru echipe, iar la Valcău vor evolua cele zece echipe din Seria Vest, urmând să fie formate două grupe de câte cinci echipe.

Primele două clasate din cele patru grupe se vor califica în fazele finale, sferturile, semifinalele şi finalele urmând să aibă loc în data de 29 ianuarie.

Din Seria Est s-au înscris ACS Tihău, Viitorul Băbeni, Dumbrava Ciocmani, AS Creaca Jac, Olimpia Rus, Meseşul Treznea, Agronova Dragu şi Unirea Mirşid, în timp ce din Seria Vest vor participa Cetatea Valcău, Inter Cizer, Voinţa Horoatu Crasnei, Barcău Tusa, Stejarul Sîg, Gloria Ban, Venus Borla, Voinţa Derşida, Olimpic Gîrceiu şi Măgura Cehei.

Fiecare meci se va juca pe durata a două reprize de câte 20 de minute, grupele şi programul urmând să fie stabilite de AJF Sălaj săptămâna viitoare.

Cupa AJF Sălaj la categoria Liga a IV-a se va disputa într-o singură zi, având în vedere că la start sunt doar patru echipe. Participă Rapid Jibou, Someşul Someş-Odorhei, ACS Bănişor-Peceiu şi Venus Giurtelec, care vor juca în sistemul “fiecare cu fiecare”, la Someş-Odorhei, în data de 23 ianuarie.

Competiţia se organizează cu respectarea măsurilor impuse de pandemie, fiecare participant urmând să prezinte certificatul verde.

Echipe participante din Liga a V-a:

Seria Est: ACS Tihău, Viitorul Băbeni, Dumbrava Ciocmani, AS Creaca Jac, Olimpia Rus, Meseşul Treznea, Agronova Dragu şi Unirea Mirşid

Seria Vest: Cetatea Valcău, Inter Cizer, Voinţa Horoatu Crasnei, Barcău Tusa, Stejarul Sîg, Gloria Ban, Venus Borla, Voinţa Derşida, Olimpic Gîrceiu şi Măgura Cehei

Echipe participante din Liga a IV-a:

Rapid Jibou, Someşul Someş-Odorhei, ACS Bănişor-Peceiu şi Venus Giurtelec

Salutăm prezenţa echipelor la cea de a 24 ediţii, ţinând cont că sunt  condiţii deosebite pe timp de pandemie. Vrem să organizăm această competiţie în condiţii de siguranţă şi ţinem să transmitem echipelor că şi această ediţie se va desfăşura sub semnul fair-play-ului şi al disciplinei în teren. Am definitivat înscrierile, iar în cursul săptămânii viitoare, Comisia de Competiţii se va întruni pentru a stabili grupele şi programul.Jucătorii vor evolua pe baza legitimaţiei, fără să fie obligatorie viza anuală” – Leontin Moga, secretarul de la AJF Sălaj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL