Connect with us

JUNIORI

Voleibaliştii de la CSS Zalău au revenit la pregătiri

Toate secţiile au revenit la pregătire, încă din prima zi a săptămânii


Secţiile de volei de la CSS Zalău au revenit la pregătiri încă din prima zi a săptămânii. Conducerea CSS a optat pentru o pregătire pe plan local.

“Puteam merge în cantonament, dar am preferat să facem o pregătire pe plan local. În ultima săptămână de şcoală, unii nu aveau încă tezele date şi era mai greu să-i scoatem de la şcoală”.

Dorian Faur – directorul CSS Zalău

Primii care revin în competiţii oficiale vor fi juniorii, pe data de 16 ianuarie. La o săptămână distanţă vor (re)începe competiţiile oficiale şi cadeţii.

Speranţele vor avea turneul al treilea, la Baia Mare, în perioada 29 – 30 ianuarie. Secţia de minivolei va reveni doar în primul weekend din luna februarie.

“Ne pregătim intens cu toate grupele şi sperăm că vom reuşi să ajungem măcar cu două, dacă nu cu trei echipe la turneul final”, ne-a declarat Dorian Faur.

De la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, junioarele I şi junioarele III au plecat în cantonament la Ocna Şugatag, în timp ce opt atleţi au plecat cu antrenorul Nelian Ianchiş, într-un stagiu de pregătire la Băile Felix.

Ambele secţii vor reveni la acasă, duminică, 9 ianuarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI