Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău, pe primul loc în Campionatul de minivolei

Echipa pregătită de Dan Onuţe a câştigat şi al doilea turneu, consolidânu-şi poziţia de lider în campionat. Şi juniorii I au un sezon bun, în timp ce speranţele se luptă pentru locul 1 cu Academia de Volei “Lazăr Marius”


În acest sezon, CSS Zalău are o echipă la fiecare nivel de vârstă în Campionatul Naţional de Volei.

Vorbim de juniori, cadeţi, speranţe sau minivolei. 

Începând din acest sezon, sistemul de desfăşurare al competiţiei a revenit la cel clasic, sub forma unor turnee.

La juniori I, CSS Zalău are parte de un sezon bun. Zălăuanii sunt pe primul loc în Seria D, având 12 puncte acumulate, cu trei mai mult decât CSS LAPI Dej. Dejenii au două meciuri mai puţin disputate.

Pe locul 3 se află LPS Bistriţa. Următoarele două poziţii fiind ocupate de Academia de Volei “Lazăr Marius” şi LPS Bihorul Oradea.

La cadeţi, CSS Zalău este repartizată în Seria E, alături de CSS LAPI Dej, LPS Bihorul Oradea, ACS Provolei Oradea şi CSS Avram Iancu Ştei. Zălăuanii se află pe locul 3.

În ceea ce priveşte Campionatul Naţional de Speranţe, Academia de Volei “Lazăr Marius” se află pe primul loc în Seria F, cu 9 puncte acumulate. CSS Zalău se află pe poziţia a II-a, cu trei puncte mai puţin.

Locurile 3 şi 4 sunt ocupate de CSS 2 Baia Mare, respectiv CSS Viitorul Cluj-Napoca.

La minivolei, CSS a câştigat şi al doilea turneu, după ce la primul obţinuse 7 puncte.

De această dată, elevii lui Dan Onuţe s-au impus cu 3 – 2 cu Academia de Volei “Lazăr Marius”, 3 – 1 cu CSS 2 Baia Mare şi 3 – 1 cu CSS LAPI Dej.

Datorită acestor rezultate, CSS Zalău îşi consolidează poziţia de lider în clasament. Zălăuanii sunt urmaţi de CSS 2 Baia Mare şi Academia de Volei Lazăr Marius, respectiv CSS LAPI Dej.

De precizat este faptul că în vară, CSS Zalău s-a clasat pe locul 5 la turneul final al Campionatului Naţional de Minivolei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI