Connect with us

JUNIORI

Marius Lazăr conduce Naţionala U18 pe drumul spre “europene”. În lot se află şi un voleibalist zălăuan

Antrenorul de la SCM Zalău este selecţionerul Naţionalei U18, care se pregăteşte pentru primul turneu de calificare la Campionatul European. În lotul convocat pentru această acţiune se află şi un zălăuan, Cezar Abraham, de la Academia de Volei Marius Lazăr


Componenţii Naţionalei U18 au parte de altfel de sărbători, deoarece în această perioadă se află în plină pregătire pentru participarea la primul turneu de calificare pentru Campionatul European din 2022.

Selecţionata României este condusă de Marius Lazăr, antrenorul care a fost principal la SCM Zalău, în turul de campionat din Divizia A1. Marius Lazăr are la dispoziţie pentru această acţiune un lot format din 18 jucători, din care face parte şi un voleibalist zălăuan – Cezar Abraham – de la Academia de Volei Lazăr Marius.

Naţionala U18 se află în aceste zile în cantonament la Bucureşti, urmând să participe în perioada 12 – 16 ianuarie, la turneul de calificare ce are loc în Bulgaria, la Sofia.

Tricolorii vor întâlni Serbia, Bulgaria, Grecia, Muntenegru şi Turcia. Prima clasată se va califica direct la Campionatul European, iar echipele clasate pe locurile 2, 3 şi 4 vor merge la al doilea turneu.

“Ne pregătim să facem o figură cât mai frumoasă la acest turneu. Locul 1 este extrem de greu de obţinut şi nu are rost să vorbim doar de dragul de a vorbi. Eu sper să intrăm în primele patru şi să ne calificăm la al doilea turneu de calificare, iar cu o tragere la sorţi mai bună ca şi data trecută, să putem emite pretenţii”, ne-a declarat Marius Lazăr, selecţionerul Naţionalei U18.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI