Connect with us

Ştiri din Sălaj

Europarlamentarul Cristian Terheş explică într-un interviu o serie de lucruri despre Certificatul Verde, vaccinarea obligatorie, UE şi respectarea drepturilor

Europarlamentarul este una dintre cele mai puternice voci împotriva vaccinării obligatorii şi a certificatului verde, aflându-se în tabăra contestatarilor, încă de la primele discuţii avute pe această temă în Parlamentul European


Cristian Terheş este unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai vaccinării obligatorii. Europarlamentarul PNŢCD a participat la o mulţime de proteste, fiind încă de la început împotriva certificatului verde, încă de la primele discuţii apărute în Parlamentul European.

“Pozitia mea, pe care am exprimat-o încă de la începutul discuţiei despre Certificatul Verde la nivel european, este că decizia privind vaccinarea trebuie să fie una liberă, luată de pacient după consultarea cu medicul, şi nu una impusă de politicieni prin legi, la grămadă pentru toţi oamenii. Politicienii care doresc să-şi asume ei răspunderea acestor decizii, să o facă. E alegerea oamenilor dacă-i vor mai vota. Eu am ales, însă, să lupt pentru ca oricărei persoane să i se respecte dreptul de a alege liber şi în cunoştinţă de cauză cu ce şi dacă să se vaccineze”, spunea recent europarlamentarul Cristian Terheş.

Sălăjeanul a participat la manifestări împotriva vaccinării obligatorii atât la Zalău, cât şi la Bucureşti, inclusiv la Bruxelles, participând totodată la diverse dezbateri pe această temă la diverse televiziuni naţionale.

De curând, europarlamentarul a fost invitat în platoul ProLex TV, acolo unde a acordat un interviu tocmai pe această temă, în care a explicat o serie de lucruri despre Certificatul Verde, vaccinarea obligatorie, UE şi respectarea drepturilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj