Connect with us

Social

Un cetățean turc a dat lovitura în Sălaj – a furat un seif plin de bani de la o firmă ce efectuează lucrări la Autostradă

Bărbatul era angajat la o societate comercială din comuna Marca, unde vineri noapte a pătruns în incinta unui birou folosind chei potrivite și a furat seiful cu toate actele firmei și cu suma de 20.000 lei! Polițiștii sălăjeni au fost extrem de prompți și operativi, astfel că – la doar o zi distanță – oamenii legii au identificat și reținut suspectul din Turcia

Noaptea trecută, polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui cetățean turc bănuit de furtul unui seif din incinta unui societăți comerciale, din județul Sălaj.

Lovitură la firma ce efectuează lucrările la Autostradă, tronsonul Nușfalău – Suplacu de Barcău

Din câte se o pare, este vorba de o societate comericală turcească cu sediul în București și care are un punct de lucru în localitatea Porț (comuna Marca). Altfel spus, firma care efectuează lucrările la tronsonul Autostrăzii A3 – Transilvania dintre Nuşfalău și Suplacu de Barcău.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă dimineața, 18 decembrie, cu privire la faptul că, în noaptea de 17 spre 18 decembrie, persoane necunoscute, folosind chei potrivite, au pătruns în incinta unui birou al unei societății comerciale din localitatea Porț, de unde au sustras un seif în care se aflau mai multe documente ale societății și 20.000 de lei.

În urma investigațiilor de specialitate și audierilor efectuate de polițiștii a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un cetățean turc, angajat al societății respective, față de care polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Seiful sustras a fost abandonat pe un teren din apropierea localității Horoatu Crasnei

Totodată, în urma verificărilor și investigațiilor efectuate, seiful sustras a fost găsit abandonat pe un teren din apropierea localității Horoatu Crasnei, lângă Drumul Județean 108G, la o distanță de aproximativ 35 km de locul comiterii infracțiunii.

Seiful prezenta urme de forțare, însă, în interior, s-a găsit suma de bani sustrasă și documentele societății.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social