Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a trecut graniţa pentru două meciuri amicale cu Kisvarda

Sălăjencele s-au aflat miercuri şi joi în Ungaria, unde s-au duelat cu formaţia din prima ligă a Ungariei – Kisvarda – ocupanta locului 8. În primul amical, formaţia zălăuană s-a impus cu 29 – 27, în timp ce partida de verificare de joi a fost pierdută de echipa lui Tadici la o diferenţă de nouă goluri

HC Zalău se află în plină pregătire pentru a doua parte de campionat, iar în această perioadă susţine meciuri amicale pe bandă rulantă. Primele două jocuri au fost cu divizionara secundă Universitatea Cluj, după care HC Zalău a plecat în Ungaria.

Miercuri şi joi, formaţia zălăuană s-a aflat la Kisvarda, unde s-a duelat cu echipa din localitate, o formaţie din prima ligă a Ungariei, unde ocupă locul 8.

În amicalul de miercuri, HC Zalău a fost echipa mai bună şi s-a impus cu 29 – 27, având un avantaj de două goluri şi după prima repriză.

Joi dimineaţă, cele două echipe s-au duelat din nou. De data aceasta, Kisvarda a avut câştig de cauză şi a reuşit o victorie categorică la nouă goluri diferenţă. S-a terminat 31 – 22, însă prima repriză a fost echilibrată, iar “unguroaicele” au condus cu avantaj minim la pauză, scor 13 – 12. În acest joc, HC Zalău a folosit mai mult jucătoarele care au evoluat puţin în prima parte de campionat, acesta fiind şi scopul acestor partide de verificare, de a da şanse la toate handbalistele.

HC Zalău a revenit joi după-amiază acasă, dar sâmbătă va pleca spre Slatina, unde va participa la Cupa Slatinei, un turneu la care sălăjencele vor juca cu trei echipe din Liga Naţională, CSM Slatina, Ştiinţa Bucureşti şi Dacia Mioveni.

Kisvárda Master Good SE – HC Zalau 27-29 (12-14)

Kisvárda Master Good SE – HC Zalau 31-22 (13-12)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL