Connect with us

JUNIORI

Meci caritabil de volei la Zalău pentru ajutorarea tinerei Anda Ciobanu. La fileu se vor duela foşti şi actuali jucători de la CSS Zalău

Evenimentul are loc sâmbătă, de la ora 14.00, în sala de sport de la Colegiul Tehnic “API” Zalău. Iniţiativa aparţine foştilor şi actualilor sportivi de la CSS Zalău care au demarat acest proiect intitulat “Volley for Hope, ediția de Crăciun”. La meci sunt invitaţi toţi pasionaţii de sport din Sălaj, care pot contribui cu donaţii (bani, haine, alimente neperisabile, jucării etc. ). Toate contribuţiile în bani vor fi donate pentru tânăra Anda Ciobanu care suferă de o boală nemiloasă, iar celelalte donaţii vor merge către Asociația “Împreună aducem bunăstare”

Mai mulţi oameni cu suflet mare au sărit în ajutorul tinerei Anda Ciobanu care a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer şi are nevoie de 50.000 de euro pentru două intervenţii chirurgicale şi pentru tratament. În mediul on line este mobilizare generală pentru strângerea de fonduri, fie prin simple donaţii, licitaţii de bunuri sau organizarea unor concerte caritabile.

Pentru acest caz s-au mobilizat chiar şi sportivii. Astfel, foştii şi actualii voleibalişti de la CSS Zalău au pus bazele unui proiect inedit, în tematica sărbătorii Crăciunului, este vorba de “Volley for Hope, ediția de Crăciun”.

Evenimentul constă în organizarea unui meci caritabil de volei între echipa de juniori I de la CSS Zalău şi foştii voleibalişti care au făcut parte din familia CSS Zalău, care va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, în sala de sport de la “API” Zalău.

La acest meci sunt aşteptaţi toţi pasionaţii de sport ai Sălajului, care pot contribui cu donaţii (bani, haine, alimente neperisabile, jucării etc.). Toate contribuţiile în bani vor fi donate pentru cazul Andei Ciobanu, în timp ce celelalte contribuţii vor merge către Asociația “Împreună aducem bunăstare” care se va ocupa împreuna cu sportivii participanți să distribuie cadourile familiilor nevoiașe din Sălaj.

“În data de 18 Decembrie de la ora 14:00 în sala de sport a liceului API, voleiul și spiritul Crăciunului ne unesc într-un eveniment inedit menit să bucure câteva familii de sărbători”, se arată în comunicatul organizatorilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI