Connect with us

Actualitate

Detalii de la accidentul grav din Pericei

Conform poliţiştilor, cei doi conducători auto ce au rămas încarceraţi în urma impactului ar fi doi bărbaţi, de 22, respectiv 30 de ani din comuna Crasna, respectiv Şimleu Silvaniei


În această dimineață, la ora 08:05, pe Drumul Național 1H, la kilometrul 55+800 metri, la intrarea în localitatea Pericei, s-a produs un accident grav de circulație.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, între două autoturisme, conduse de doi bărbați de 22 și 30 ani, care circulau din sensuri opus, s-a produs o coliziune.

În urma evenimentului, cei doi conducători auto, din Șimleu Silvaniei și comuna Crasna, au fost răniți grav și transportați cu ambulnața la o unitate medicală.

Șoferul de 22 de ani, din Crasna a fost testat cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite, urmând să îi fie prelevate probe de biologice.

Polițiștii continuă cecetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate