Connect with us

Social

Alături de Anda Ciobanu. Mamă a doi copii, tânăra din Zalău vrea să învingă o boală cruntă

În mai puțin de un an, tânăra a primit două vești dureroase: doctorii i-au descoperit o tumoare la gât și o tumoare ovariană. La doar 31 de ani, Anda Ciobanu vrea să lupte pentru viața ei, pentru cele două minunate suflete pe care le-a adus pe lume, pentru soțul, familia și pentru toți oamenii dragi din viața ei. Pentru a trece cu bine de aceste hopuri dificile, femeia are nevoie de peste 50.000 de euro, sumă necesară pentru tratament și pentru două operații care îi pot readuce o viață normală

Anda Ciobanu este o femeie frumoasă, soție și mamă a doi copii minunați. Anda Ciobanu este o femeie plină de energie, o femeie activă, care s-a implicat cu succes în multe domenii – afaceri, make-up artist, trainer și chiar politician, fiind consilier local.

2021 este însă un an de cotitură pentru tânăra din Zalău cu originile în satul Recea (comuna Vârșolț). La interval de doar câteva luni, doctorii i-au descoperit două tumori – o tumoare maligna anaplazica și o tumoare ovariana anaplazică.

Tânăra este optimistă și merge la muncă…

Anda a început ședințele de chimioterapie și se află sub supravegherea medicilor specialiști de la Institutul Oncologic Sanador din București, unde în luna ianuarie va fi supusă unei prime operații.

Între timp, tânăra este tare și este optimistă, optimistă că va învinge această boală cruntă. Pentru ea, pentru copiii ei și pentru cei pe care o iubesc și o apreciază.

E foarte bine că Anda nu s-a izolat de socieatate, ba dimpotrivă. Și acum lucrează și apropiații spun că singurul lucru care îi trădează boala este absența părului ei bogat și minunat.

Doctorii spun că boala poate fi învinsă până în primăvară!

Cele mai optimiste pronosticuri ale medicilor sunt acelea că, în luna aprilie a anului viitor, Anda Ciobanu ar putea înfrunta definitiv aceste boli.

După cum spun și apropiații tinerei, Anda are 31 de ani și un viitor strălucit înainte, multe lucruri de făcut și mai multe bucurii de simțit până-n măduva oaselor. Singurul impediment este suma de 50.000€, bani de care Anda nu dispune și de care are nevoie pentru a reuși să câștige cât mai rapid, lupta cu cele două tumori care n-au ținut cont nici de statut, nici de familie și nici de vârstă…

Prietenii au înființat pe Facebook un grup, grupul “Alaturi de Anda Ciobanu❤️”, acolo unde se derulează acțiuni caritabile, adică oamenii vând bunuri, iar banii intră în contul tinerei. Au fost înființate și două conturi bancare, în care oamenii cu suflet mare pot dona sume de bani, bani care să o ajute pe Anda Ciobanu în căutarea unei vieți normale…

E pentru a spera că poate învinge aceasta boală. E ciudat cum un lucru neprețuit precum sănătatea se rezumă uneori la bani. Așadar, dragi prieteni, apelez la voi pentru o faptă bună, orice sumă, cât de mică, ajută”, spune o prietenă.

🔆 RO70BREL0005501088820100 Titular: Anda Ciobanu –> cont în lei

🔆 LT573250014975253445 Titular: Anda Ciobanu –> cont în euro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social