Connect with us

Actualitate

Târg de Crăciun cu iz medieval la Şimleu Silvaniei

Oraşul de sub Măgura va avea un Târg de Crăciun, în perioada 17 – 19 decembrie, cu produse tradiţionale şi concerte de colinde. Evenimentul se va desfășura în Cetatea BATHORY


Magia Sărbătorilor de Iarnă ne cuprinde, iar luna decembrie este luna cadourilor, luna în care ne bucurăm cu toţii de “Magia Crăciunului”.

O altă tradiţie este organizarea unui Târg de Crăciun, în care vizitatorii să se poată bucura de magia sărbătorilor de iarnă, să deguste produse tradiţionale, bucurându-se de colinde.

Şi la Şimleu Silvaniei va avea loc un astfel de Târg de Crăciun, un târg ce va fi organizat de Primăria oraşului Şimleu Silvaniei prin Centrul Naţional de Informare Turistică, împreună cu Crucea Roşie Sălaj – Subfiliala Şimleu Silvaniei.

Târgul de Crăciun din oraşul de sub Măgura va avea loc în perioada 17 – 19 decembrie, evenimentul fiind la a treia ediţie deja.

“Prin acest Târg de Crăciun, aflat la a III a ediție , dorim să devină un loc cald și prietenos , să aducă lumină și bucurie într-un sezon rece și întunecat pentru că Sărbătoarea Crăciunului ne aduce de fiecare dată multe bucurii, multă pace, iubire și atenție din partea celor din jur.Crăciunul e special și pentru fiecare dintre noi are o semnificație aparte, este un moment care creează amintiri. Pentru ca totul să fie cuprins de magia sărbătorilor, minunatele glasuri ale copiilor  se vor auzi în Cetate începând cu prima zi a evenimentului începând cu ora 18.00, cântând tradiționalele colinde.  La Târgul de Crăciun nu vor lipsi nici   ornamentele de Crăciun, vinul fiert,   produsele tradiționale locale, atelierul de ornat turtă dulce, bradul  care va fi împodobit de toți participanții la eveniment,  precum și  Moș Crăciun,care va aduce un zâmbet de bucurie pe fața fiecărui copil. Ne dorim să fiți alături de noi să răspândim împreună bunătatea și speranța”, transmit organizatorii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate