Connect with us

Actualitate

Vlad Paşcalău, noul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Sălaj

Viceprimarul oraşului Jibou va conduce organizaţia în următorii 4 ani, alături de o echipă de profesionişti, toţi din noua generaţie, o “generaţie care preferă să moară cu fruntea sus, decât să trăiască îngenuncheată!”, după cum spune chiar noul preşedinte al TSD Sălaj


La doar 29 de ani, Vlad Paşcalău a devenit viceprimarul oraşului Jibou. Însă, în spate, sunt ani mulţi în care a acumulat experienţă, iar munca sa a dat roade, iar recent, jibouanul a intrat în cursa pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Sălaj, alături de David Ţîrlea.

Alegerile din interiorul partidului au avut loc în această după-amiază, iar până la ora redactării acestui articol, Vlad Paşcalău a strâns 130 de voturi, dintr-un total de 213, ceea ce îl face noul preşedinte al TSD Sălaj, organizaţie pe care o va conduce în următorii 4 ani.

Vlad Paşcalău a mers singur în campanie, însă, rezultatele muncii sale se pare că au convins social-democraţii să-i acorde votul de încredere jibouanului, în dauna lui David Ţîrlea.

Echipa lui Vlad Paşcalău este formată din tineri entuziaşt, din noua generaţie, şi care au confirmat în domeniile în care activează, fie că vorbim de ingineri, avocaţi, antreprenori etc.

La evenimentul din această seară au fost prezenţi şi greii din PSD Sălaj.

Cât despre echipa sa, noul preşedinte al TSD Sălaj a spus:

“Tineri, entuziaști, determinați, muncitori, iubitori de dreptate și adevăr, curajoși și cu coloană vertebrală, aceasta este echipa care îmi va fi alături și vom conduce în următorii 4 ani Organizația de Tineret a PSD Sălaj!

Sunt mândru de voi toți pentru realizările voastre și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături în această competiție și credeți în mine, ca om, ca profesionist, ca prieten!

Pășind pe acest drum împreună eu vă cer un singur lucru: să nu renuntați niciodată la demnitate și la principii, întrucât noi suntem noua generație, generația care preferă să moară cu fruntea sus, decât să trăiască îngenuncheată!

Al vostru, Vlad Pașcalău!”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate