Connect with us

Social

FOTO – Două ŞOFERIŢE, victimele accidentului din această seară de la Borla

O femeie de 60 de ani din Satu Mare şi o tânără de 28 de ani din Carei au ajuns la Spitatalul Judeţean de Urgenţă Zalău, după ce maşinile conduse de ele s-au ciocnit pe raza comunei Bocşa

În această seară, la ora 17:30, pe Drumul European E81, la kilometrul 101+500 m, la ieșirea din localitatea Borla (comuna Bocşa), s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un autoturism condus de o femeie în vârstă de 60 de ani, din Satu Mare, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus. La volan se afla o altă femeie, este vorba de o tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiul Carei.

În urma evenimentului rutier, cele două conducătoare auto au suferit leziuni și au fost transportate la o unitate medicală pentru investigații.

Oamenii legii spun că niciuna dintre cele două persoane implicate nu consumase alcool.

Şoferiţa din Satu Mare ar fi fost cea care a provocat evenimentul rutier

Din câte se pare, accidentul s-a produs ca urmare a unei depăşiri neregulamentare efectuate de femeia de 60 de ani. Martorii spun că şoferiţa din Satu Mare ar fi gonit cu viteză şi a depăşit vreo trei maşini fără să se asigure. Un participant în trafic a menţionat că a avut noroc că a reuşit să evite o tamponare frontală, dar maşina condusă de femeia din Carei nu a mai avutnicio şansă…

Polițiștii sălăjenii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs evenimentul rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social