Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club obţine maxim de puncte la turneul de la Zalău

Clubul condus de Gabriel Terheş a obţinut trei victorii din tot atâtea partide disputate la turneul pe care clubul zălăuan l-a organizat


În primul turneu desfăşurat la Arad, Volei Club Zalău a obţinut doar două puncte. Însă, turneul al doilea s-a desfăşurat chiar la Zalău, în Sala Sporturilor, iar faptul că au jucat pe teren propriu a dat un impuls jucătorilor zălăuani care au avut parte de un turneu perfect, în care au pierdut un singur set.

În prima partidă de la turneu,cu Oţelu Roşu, Volei Club Zalău a trecut în minim de seturi, pentru ca în jocul se sâmbătă, echipa lui Gabriel Terheş să învingă şi liderul campionatului, ProVolei Arad, scor 3 – 1. Oricum, setul pierdut împotriva echipei arădene avea să fie singurul pe care zălăuanii îl cedează la acest turneu. În ultimul joc, Volei Club Zalău a trecut cu 3 – 0 şi de Weststar Arad, ultima clasată.

După rezultatele înregistrate la acest turneu, ProVolei Arad rămâne lider în Seria Vest a Diviziei A2, cu 12 puncte acumulate, la fel cât a strâns şi CS Oţelu Roşu. Volei Club Zalău este pe locul 3, cu 11 puncte acumulate. Turneul al treilea va avea loc în luna ianuarie 2022, urmând ca turneul al patrulea să aibă loc în luna februarie a anului viitor. Primele două clasate din această serie vor participa la turneul de promovare în Divizia A1.

“A fost un turneu reuşit în care ne-am atins obiectivul. Înainte de turneu, ne-am pus un target de minim şapte puncte şi l-am depăşit. Am pierdut un singur set şi este un aspect îmbucurător, mai ales având în vedere evoluţia noastră de la primul turneu. Singurul aspect mai puţin plăcut este accidentarea lui David Domokos care a suferit o entorsă în meciul cu Oţelu Roşu. Ţin să-i felicit pe jucători pentru atitutea din teren şi nu în ultimul rând, doresc să le mulţumesc susţinătorilor atât din mediul virtual, cât şi cei care au fost prezenţi în tribunele Sălii Sporturilor”, ne-a declarat Gabriel Terheş – conducătorul echipei.

Volei Club Zalău: Ovidiu Teuşan, Paul Gudea, Ionuţ Şutic, Cristian Pop, Luca Opriş, David Domokos, Vlad Vasian, Alexandru Jorge, Patrick Verdeş, Dan Bode, Răzvan Sabou, Antonio Nemeş, Cristian Zaha, Ciprian Buta şi Sebastian Hidan. Antrenor: Gabriel Terheş

Rezultatele turneului de la Zalău

ProVolei Arad – Weststar Arad 3-0

Volei Club Zalău – Oţelu Roşu 3-0

Oţelu Roşu – Weststar Arad 3-0

Volei Club Zalău – ProVolei Arad 3-1

Oţelu Roşu – ProVolei Arad 0-3

Volei Club Zalău – Weststar Arad 3-0

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2