Connect with us

FOTBAL

Marius Leitan a revenit în primul 11

Fundaşul a fost integralist în victoria obţinută de echipa sa cu Lotus Băile Felix


Marius Leitan a fost căpitanul echipei din Şimleu şi sufletul formaţiei de sub Măgura în sezonul trecut, având prestaţii lăudabile care le-au atras atenţia celor de la ASU Poli Timişoara, club ce evoluază în Liga a II-a.

Şi în acest sezon fundaşul a avut evoluţii bune, însă, la ultimele jocuri a fost lăsat pe banca de rezerve de antrenorul Dacian Nastai, din cauza unor probleme disciplinare.

Totuşi, la ultimul joc din acest an, Marius Leitan a revenit în primul 11 ajutându-şi echipa să obţină trei puncte importante în confruntarea cu Lotus Băile Felix.

“Niciodată nu am avut şi nu voi avea absolut nimic cu niciun jucător. Eu mă comport aşa cum s-ar comporta orice antrenor profesionist. Doar aşa învaţă jucătorul. Dacă jucătorul se comportă ca un adevărat profesionist, nimeni nu are nimic cu el. Faptul că nu a jucat înseamnă că a avut momente când el a greşit şi e normal ca atunci când greşeşti să răspunzi pentru ceea ce ai făcut. Mi-ar plăcea să înveţe din greşeli. Noi avem aşteptări foarte mari de la el şi ne dorim să-l ajutăm să se ridice la aşteptările noastre şi să le concretizeze, nu să coboare la nivelul altei ligi”, ne-a declarat Dacian Nastai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL