Connect with us

FOTBAL

Dorin Toma: “Este ruşinos modul în care am încheiat anul”

Antrenorul de la SCM Zalău s-a arătat mâhnit de felul în care jucătorii săi au gestionat ultimul meci al anului


SCM Zalău a încheiat anul într-un mod ruşinos, suferind un eşec usturător pe teren propriu. Zălăuanii veneau după două rezultate pozitive, astfel că aşteptările erau mari pentru meciul cu CA Oradea, însă, realitatea de pe teren a fost una surprinzătoare şi pentru echipa orădeană care după acest joc a preluat şefia în Seria a X-a.

Antrenorul Dorin Toma s-a arătat mâhnit de felul în care jucătorii săi au tratat acest joc, mai ales că veneau după două rezultate pozitive cu Minaur şi Lotus şi mai ales că observa o îmbunătăţire în jocul echipei.

“Este ruşinos modul în care am încheiat ultimul joc. Mă aşteptam la cu totul altceva, mai ales că veneam după două rezultate pozitive, un egal cu Baia Mare şi o victorie la Lotus. Dar, din păcate, se pare că nu putem să gestionăm psihic anumite momente. Câştigăm un joc, pierdem un joc, avem aceste fluctuaţii. Dacă în trecut au fost acele înfrângeri una după alta, acum le-am mai reglat. Dar ca să poţi să te baţi la primele locuri trebuie să ai constanţă în joc şi constanţă în rezultate pozitive”, spune Dorin Toma.

Nici conducerea echipei nu a fost prea fericită după acest rezultat, iar în această săptămână se vor lua mai multe măsuri.

“După ultimele două jocuri, doar la scenariul acesta nu m-am aşteptat. Sigur că suntem mai mult decât supăraţi pe faptul că nu am reuşit să câştigăm. Vom face o analiză săptămâna aceasta. Nu putem să acceptăm o asemenea atitudine vizavi de joc. Noi dacă reuşeam să câştigăm, ne apropiam la două puncte de locul 4. Cu siguranţă că până la finalul săptămânii vom şti pe ce jucători ne vom baza în continuare şi de care ne vom despărţi”, ne-a spus şi managerul Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL