Connect with us

FOTBAL

Ionel Ciunt: “Mă supără rezultatele echipei de fotbal. Vom vedea ce măsuri vom lua”

În acest moment primarul municipiului Zalău nu doreşte să arate cu degetul către vinovaţi care au dus SCM Zalău într-o situaţie atât de jenantă – fie că e vorba de conducere, antrenori sau jucători – şi aşteaptă să se facă o analiză amănunţită pentru a se putea lua măsuri

SCM Zalău a terminat anul prost, aşa cum a făcut-o încă din primele etape, fie că pe banca tehnică s-a aflat George Zima sau Dorin Toma. Cu un lot foarte stufos şi cu un buget de invidiat, echipa de fotbal finanţată de Primăria municipiului Zalău şi-a luat la revedere de la fani cu un eşec ruşinos: 2 – 6 cu CAO Oradea. Astfel, Răzvan Dulap şi compania încheie anul pe un modest 5, la 5 puncte faţă de Lotul Băile Felix, formaţie ce ocupă acum locul 4, ultimul care duce în play-off.

E adevărat, în ultimele trei etape care mai sunt de disputat din campionatul regulat (toate trei programate în primăvară), se mai poate drege busuiocul şi, matematic, mai putem spera la o calificare în play-off. Însă, după cum arată echipa în teren şi după jocul prestat, nu putem fi prea optimişti.

Situaţia echipei îl deranjează şi pe primarul Ionel Ciunt, cel care a făcut eforturi ca SCM Zalău să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru a face performanţă.

L-am întrebat pe edilul municipiului care crede că ar fi şi problemele pentru rezultatele înregistrate până acum, conducerea, antrenorii sau jucătorii?

Cel puţin deocamdată, Ionel Ciunt nu doreşte să spună prea multe, dar aşteaptă să se facă o analiză şi apoi se vor lua şi măsuri.

Este o situaţie care nu mă mulţumeşte. Vedem în perioada de pauză ce măsuri vom lua, astfel încât situaţia să se îmbunătăţească. Cel mai mult mă supără rezultatele şi cauza principală este jocul echipei”, a spune Ionel Ciunt pentru Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 8 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL