Connect with us

Politică

Ionel Ciunt, înaintea alegerilor pentru conducerea Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Sălaj: “Ambii candidaţi sunt buni. Lupta se va tranşa prin vot şi vă asigur că vor fi alegeri corecte”

VLAD PAŞCALĂU – viceprimarul oraşului Jibou – şi DAVID ŢÎRLEA – care s-a şcolit la universităţi prestigioase din Cluj-Napoca, Bucureşti şi chiar Viena, vizează funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Sălaj. Ionel Ciunt – liderul social-democraţilor din Sălaj – spune că oricare dintre cei doi candidaţi poate ocupa cu succes cea mai înaltă funcţie de la tineret

Alegerile pentru stabilirea conducerii Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Sălaj au parcă o miză mai mare ca oricând. Deşi pentru funcţia de preşedinte s-au înscris doar doi candidaţi, concurenţa este acerbă şi fiecare dintre cei doi doreşte să câştige. Un lucru este clar: atât jibouanul Vlad Paşcalău, cât şi zălăuanul David Ţîrlea, şi-au alcătuit câte o echipă cu tineri de valoare, care şi-au demonstrat calităţile în domeniile în care activează, fie că e vorba de mediul privat sau la stat.

Ca urmare, oricare dintre cele două echipe va aduce la final un câştigător clar: PSD. Tinerii social-democraţi aflaţi pe listele celor doi candidaţi pot scinda cât de repede organizaţia faţă de “Ciuma roşie”, sloganul cu care PSD a fost catalogat de mulţi români din întreaga ţară şi din străinătate.

De acest lucru este mândru şi Ionel Ciunt preşedintele PSD Sălaj, cel care a subliniat că ambii candidaţi pot conduce organizaţia de tineret. Liderul social-democraţilor din Sălaj a ţinut să mai precizeze un lucru: după alegeri, ambele tabere vor face o singură echipă, care se va implica serios pentru ca activitatea organizaţiei să meargă ca pe roate. Această precizare a lui Ionel Ciunt a venit, mai ales după ce în teritoriu au existat discuţii, mici tensiuni şi presiuni faţă de membrii cu drept de vot.

„Este o competiţie şi fiecare va veni la vot. Vă asigur că vor fi alegeri corecte şi fără nicio problemă. După ce se va încheia această competiţie, o să fie toţi o echipă, sunt convins de asta. Ambii candidaţi sunt buni. Oricare dintre ei poate să conducă Organizaţia Judeţeană de Tineret  şi fără îndoială, se va tranşa prin vot. Fiecare şi-a făcut campanie în teren din câte ştiu şi tinerii se vor pronunţa prin vot”, a declarat Ionel Ciunt pentru Ştirile din Sălaj.

Alegerile pentru conducerea Organizației Județene de Tineret a PSD Sălaj vor avea loc miercuri, 8 decembrie. Cu această ocazie, va fi ales preşedintele, vicepreşedinţii, secretarul general şi membrii care vor face parte din conducere.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Politică