Connect with us

FOTBAL

Dacian Nastai, după succesul cu Lotus Băile Felix: “Am vrut să ne luăm o revanşă după ce s-a întâmplat la Baia Mare”

După eşecul drastic din “capitala” Maramureşului, şimleuani au obţinut o victorie importantă în faţa unei echipe care se află pe loc de playoff


Sportul Şimleu a suferit cel mai drastic eşec din Liga a III-a, la Baia Mare, iar elevii lui Dacian Nastai au fost dornici să răzbune acel eşec în faţa propriilor suporteri, pentru a demonstra că ceea ce s-a întâmplat în “capitala” Maramureşului a fost doar un accident.

Cu o tactică bine pusă la punct de antrenorul Dacian Nastai, Sportul Şimleu a reuşit să se impună în faţa celor de la Lotus Băile Felix, obţinând astfel revanşa mult dorită, dar mai ales, trei puncte importante, în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Chiar aveam nevoie de victoria aceasta. Este o victorie importantă, care ne ridică şi ne linişteşte un pic. În primul rând, noi am vrut să ne luăm o revanşă, după ce s-a întâmplat la Baia Mare, când noi considerăm că a fost un accident. Noi am învăţat din greşelile făcute şi asta este cel mai important. A fost un meci de luptă, în care am reuşit să îi ţinem pe adversari departe de poartă şi pe mingile recuperate au reuşit să şi înscriem primul gol. Am luat din păcate un gol în momentul în care aveam un jucător accidentat, şi chiar pe partea aceea am luat gol. Mi-ar fi plăcut mult să-i ajutăm. Mi-ar place în continuare să avem rezultate prin care să îi ajutăm pentru că ne ridică şi nouă nivelul dacă Sălajul ar avea o echipă în Liga a II-a. Sunt lucruri care depind de noi şi lucruri care depind de ei. Dar, bineînţeles, noi încercăm să facem puncte pentru noi pentru a scăpa de retrogradare. Noi trebuie să ne liniştim şi să ne dezvoltăm jocul în continuare”, ne-a declarat Dacian Nastai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL