Connect with us

FOTBAL

Bucurie sub Măgura. Sportul Şimleu învinge fruntaşa Lotus Băile Felix

Echipa pregătită de Dacian Nastai a răspuns perfect după umilinţa de la Baia Mare şi a reuşit să se impună în faţa unei echipe ce se afla pe podium înaintea acestui joc. Gueye Mansour şi Gabriel Caba au semant golurile unei victorii importante pentru şimleuani


Sportul Şimleu a suferit în etapa trecută cel mai usturător eşec din Liga a III-a, pe terenul celor de la Minaur Baia Mare. Reveniţi pe teren propriu în această etapă, şimleuanii au dorit să răzbune acel eşec şi printr-un rezultat pozitiv să îmbucure galeria care îi susţine necondiţionat.

Elevii lui Dacian Nastai au făcut un joc aproape perfect, iar în final au reuşit să obţină toate punctele puse în joc, sper bucuria şimleuanilor prezenţi la stadion pentru a-şi încuraja echipa favorită.

Meciul a fost unul echilibrat, în care echipa gazdă a făcut un presing agresiv, în încercarea de a obliga echipa adversă să joace cu mingi lungi. Tactica s-a dovedit a fi una bună, astfel că şimleuanii au şi deschis scorul în urma recuperării unei astfel de mingi.

La finalizare s-a aflat golgheterul Gueye Mansour, atacantul deschizând scorul în minutul 32, acesta fiind şi singurul gol înscris în prima repriză.

La scurt timp de la reluare, oaspeţii au restabilit egalitatea, în urma unei faze mai controversate, având în vedere că Şimleul avea un jucător accidentat, întins pe jos, iar golul bihorenilor a venit tocmai de pe acea parte.

Însă, la scurt timp, în urma unui corner, Gabriel Caba a înscris pentru 2 – 1 şi a readus bucuria sub Măgura.

Acesta avea să fie şi scorul final, şimleuanii reuşind o victorie importantă, într-un meci în care au lipsit nu mai puţin de 5 jucători, Ismael Guiti (suspendat), Alex Petruş, Luigi Pop, Dănuţ Contraş şi Cătălin Pop (accidentaţi).

În urma acestei victorii, Sportul Şimleu a acumulat 20 de puncte şi a urcat pe locul 6, la două puncte distanţă de locul 5, ocupat de SCM Zalău şi la şapte puncte distanţă de locul 4 – ultimul care duce în play-off – ocupat chiar de Lotus Băilea Felix.

A fost ultima etapă din acest an, urmând ca în primăvară să aibă loc şi ultimele trei etape din sezonul regulat.

Sportul Şimleu – Lotus Băile Felix 2 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Gueye Mansour (’32) şi Gabriel Caba (’66), respectiv Noah Farcaş (’50)

Sportul Şimleu: Paul Cosma – Paul Pedro – Marius Leitan, Gabriel Caba, Alex Negrea, Sebastian Petruş, Ionuţ Pascu, George Pop, Cătălin Vaida (’75 Vlad Opriş), Gueye Mansour şi Răzvan Pop (’65 Alex Crişan). Rezerve: Sipos Joszef – Lukacs Marc, Lazar Zoltan, Tafa Valentino şi Sebastian Pop. Antrenor: Dacian Nastai

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL