Connect with us

Social

Liderii PNŢCD – Aurelian Pavelescu şi Cristian Terheş – invitaţi la întâlnirea partidelor suveraniste europene de la Varşovia

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), prin preşedinte Aurelian Pavelescu, participă în perioada 3 – 4 decembrie 2021 la Varşovia la întâlnirea partidelor suveraniste europene ce are ca şi scop crearea unei platforme europene în vederea apărării suveranităţii naţionale a statelor membre UE.

O asemenea platformă este o necesitate imperativă pentru protejarea suveranităţii şi naţionalităţii statelor membre UE, în contextul în care se doreşte federalizarea Uniunii Europene.

Invitaţia la eveniment a fost adresata preşedintelui PNŢCD Aurelian Pavelescu de Jaroslaw Kaczynski, Președintele PiS – Lege şi justiție – din Polonia.

Întâlnirea de la Varşovia este prima reuniune a Grupului celor 16 partide suveraniste din Europa care au semnat, pe 2 iulie 2021, Declaratia comună privind viitorul Europei, în care au arătat că “Uniunea Europeană are nevoie de o reformă profunda, care să protejeze Europa şi patrimoniul ei şi, de asemenea, să permită dezvoltarea liberă a naţiunilor europene suverane”.

PNŢCD este singurul partid semnatar din România al respectivei declaraţii şi singurul partid din România invitat la Varşovia.

La respectivul eveniment va participa şi Cristian Terheş, în calitate de europarlamentar şi membru al grupului ECR.

“Declaraţia privind viitorul Europei” poate fi accesat AICI.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social