Connect with us

FOTBAL

Probleme mari de lot la SCM Zalău pe final de an

Deşi a început sezonul cu un lot format din 27 de jucători, SCM Zalău a ajuns să aibă probleme pe final de an, după ce mai mulţi jucători s-au accidentat, iar alţii au fost suspendaţi

Mai mult, în ultima lună, de la echipă au plecat patru fotbalişti, este vorba de Răzvan Gorovei, Andu Moisi, Lorant Kis şi Dănuţ Cozma.

Toate acestea l-au pus pe antrenorul Dorin Toma într-o situaţie dificilă pentru jocul cu Lotus Băile Felix, unde nu a putut conta de Logon Romaric, Sergiu Pop, Dan Berci, Răzvan Dulap sau Mihai Forna. Dacă Dan Berci şi Sergiu Pop au fost suspendaţi, ceilalţi nu au putut fi folosiţi din cauza unor accidentări.

Şi cum nu era de ajuns, înainte de pauză s-a accidentat şi Raul Stanciu, care a fost schimbat cu juniorul Alex Mare. Practic, la rubrica rezervelor s-au regăsit jucători din 2001, 2003 chiar şi 2005, în lot fiind incluşi şi doi junori de la grupa de republicani.

Pentru jocul cu CAO situaţia se va mai îmbunătăţi şi conducerea tehnică va putea conta pe Sergiu Pop şi Dan Berci. Rămâne în continuare incert experimentatul Răzvan Dulap, care nu a jucat în ultimele două etape.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL