Connect with us

CUPELE EUROPENE

Adrian Feher, după dubla cu Modena: “A fost o experienţă frumoasă pentru primul sezon în cupele europene”

SCM Zalău a pierdut ambele jocuri din Cupa CEV cu Modena. Dacă în partida tur, zălăuanii au făcut un joc bun şi au câştigat un set, în meciul retur, diferenţa dintre cele două combatante a fost evidentă, iar multipla campioană a Italiei a câştigat cu un categoric 3 – 0. Diferenţa dintre cele două echipe este una evidentă, iar managerul secţiei de volei a ţinut să remarce faptul că salariul unui singur jucător de la Modena este cât bugetul zălăuanilor


La doar un an şi jumătate de la înfiinţare, SCM Zalău a avut ocazia să joace în Europa şi nu cu orice echipă ci cu o forţă din voleiul european. Este vorba de Modena, multipla campioană a Italiei, în faţa căreia, zălăuanii au făcut faţă, în meciul tur de marţi din 16-zecimile Cupei CEV.

SCM a câştigat un set şi a fost în joc şi în setul patru, în care diferenţa a fost doar de patru puncte, dar până la urmă, experienţa şi-a spus cuvântul şi Modena a câştigat cu 3 – 1.

În partida retur, lucrurile au stat diferit, iar Modena s-a impus cu 3 – 0, în fiecare set consemându-se o diferenţă mare de scor. Modena a câştigat primul set cu 25 – 13, în al doilea s-a impus cu 25 – 14, în timp ce setul trei s-a terminat la o diferenţă de 10 puncte. Partida s-a încheiat după doar 58 de minute, dar SCM Zalău s-a ales cu un câştig după această “dublă” confruntare, având ocazia să îşi măsoare forţele cu o forţă a Europei.

“Din punctul meu de vedere a fost o experienţă unică, fiindcă nu ai de multe ori ocazia să joci cu o echipă care are jucători de super clasă, care duc voleiul la rang de artă. În primul meci am făcut un joc  bun, în care şi Modena a jucat fără starul lor, dar băieţii noştri s-au autodepăşit. În al doilea meci scorul a arătat diferenţa dintre cele două echipe. Nu avem cum să ne comparăm cu ei. Spre exemplu ridicătorul lor are salariu pe un sezon, cât este bugetul nostru pentru două sezoane. Nu poţi să ai pretenţii în faţa unei astfel de echipe atât de bine organizată, antrenată de o legendă a voleiului. A fost o experienţă frumoasă pentru primul sezon în cupele europene. Cred că am fost norocoşi că am jucat cu o echipă de asemenea calibru”, a spus Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE