Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, suspendat din nou!

Pentru reacţia nervoasă pe care a avut-o asupra jucătoarei Gabriela Vrabie în partida cu SCM Rm. Vâlcea, antrenorul de la HC Zalău a primit o nouă suspendare de la Comisia de Disciplină. Tadici a fost suspendat timp de şase etape, dar a primit şi o amendă de 4.000 de lei


Federaţia Română de Handbal prin Comisia de Disciplină l-a taxat din nou pe Gheorghe Tadici. Ca urmare a unei reacţie nervoase pe care a avut-o asupra jucătoarei Gabriela Vrabie la partida cu SCM Rm. Vâlcea, Gheorghe Tadici a primit o nouă suspendare drastică! Totul a pornit de la un clip video apărut pe reţelele de socializare în care antrenorul de la HC Zalău este acuzat de bruscarea handbalistei.

Din nou, cel care a sesizat Comisia de Disciplină a fost Alexandru Dedu. De data aceasta, intervenţia preşedintelui FRH a venit după apariţia în spaţiul public a unei înregistrări video.

Comisia de Disciplină a analizat secvenţele video şi a dictat o suspendare de 6 etape pentru antrenor începând cu data de 1 decembrie, dar şi o amendă usturătoare în valoare de 4.000 de lei.

“În legătură cu sesizarea d-nului preşedinte DEDU ALEXANDRU privind comportamentul d-nului antrenor GHEORGHE TADICI (HC Zalău) faţă de propria jucatoare VRABIE ALEXANDRA la jocul de LNF dintre echipele HC Zalau si SCM Rm. Vâlcea disputat în data de 18.11.2021 la Zalău, comisia văzând punctul de vedere al domnului profesor TADICI GHEORGHE şi al observatorului HORAŢIU BELU hotărăşte:  Sanctionarea domnului profesor TADICI GHEORGHE cu 6 (şase) etape suspendare, începand cu data de 01.12.2021 şi penalitate pecuniară 4000 (patru mii lei) data limită de achitare 30.12.2021 pentru bruscarea propriei jucătoare în timpul jocului, conf. Art. 43.4 lit. b cu aplicarea art. 34.1 lit. k (recidiva 02.03.2021, 30.08.2021, 07.09.2021)”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

Tot în acest an, Tadici a mai primit o suspendare de opt etape, după finala mică a Cupei României cu Rapid, pentru că şi-ar fi jignit handbalistele.

Tehnicianul a făcut atunci apel şi pedeapsa s-a redus la patru etape, însă a fost menţinută amneda de 1.000 de lei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL