Connect with us

FOTBAL

Luceafărul Bălan a surclasat CS Barcău Nuşfalău, în repriza secundă

Turul Ligii a IV-a s-a încheiat însă au mai rămas de jucat două restanţe, în ambele jocuri fiind angrenată CS Barcău Nuşfalău. Prima restanţă a avut loc duminică, între Luceafărul Bălan şi CS Barcău Nuşfalău


După o prima repriză echilibrată, încheiată cu un scor “alb”, a urmat o repriză secundă de excepţie făcută de Luceafărul Bălan, care a surclasat CS Barcău, în poarta căreia a marcat de cinci ori.

Drumul spre victorie a fost deschis de Alin Mierea, în minutul 48, după care Mihai Pocol a făcut 2 – 0 în minutul 66. A urmat un ultim sfert de oră în care gazdele au mai înscris prin Cristian Lupoian, care a reuşit o “dublă” şi prin Răzvan Forna, în timp ce Nuşfalăul a marcat doar un gol prin Alin Lazăr. S-a terminat 5 – 1, iar Luceafărul Bălan termină turul pe locul 7, cu 12 puncte acumulate.

De cealaltă parte, CS Barcău este pe 4, dar mai are de juca o restanţă, duminică, cu Someşul Someş-Odorhei.Indiferent de rezultatul acestui meci, CS Barcău termină turul în afara podiumului.

Surpriză la juniori!

Un rezultat surpriză s-a înregistrat la partida de juniori, care s-a încheiat la egalitate, scor 1 – 1. A fost primul pas greşit făcut de CS Barcău, după şapte victorii la rând. Fosta campioană mai are însă de jucat două restanţe, cu Someşul Someş-Odorhei şi cu Sportul Şimleu.

Luceafărul Bălan – Barcău Nuşfalău 5 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Alin Mierea (‘48), Mihai Pocol (‘66), Cristian Lupoian (‘71 şi 86) şi Răzvan Forna (‘76), respectiv Alin Lazăr (‘80)

Juniori:

Luceafărul Bălan – Barcău Nuşfalău 1 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Sergiu Onaţ (‘40) şi Darius Dângă (‘19-aut.)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL