Connect with us

Social

Un băieţaş de 17 ani din Crişeni intră în cartea recordurilor – Beat şi fără permis, a furat un autoturism, a avariat două maşini şi s-a făcut nevăzut!?!

Tânărul teribilist ani e acuzat acum de conducere fără permis, furt în scop de folosinţă, dar şi refuz de prelevare de probe biologice. De asemenea, testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vinerea trecută, la scurt timp după miezul nopții, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a avariat două mașini parcate pe strada Voievod Gelu, din municipiul Zalău. Conducătorul auto și pasagerul au plecat de la fața locului.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de ordine publică, la scurt timp, au identificat atât autoturismul în cauză, cât și tânărul care ar fi condus mașina.

Este vorba de un tânăr din comuna Crișeni. Acesta ar fi sustras autoturismul în cauză din curtea unui consătean, fără acordul acestuia, și l-ar fi condus până în municipiul Zalău cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii, conform procedurii, i-au solicitat tânărului să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru comiterea a trei infracțiuni, respectiv conducere fără permis, refuz de prelevare mostre biologice și furt în scop de folosință.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social